2777
2789
عنوان

کلید هر مشکلی ک معجزه میکنه

2100 بازدید | 10 پست

دوستان این ماه مبارک هست امروز ۴رجب هست تا ۱۰ رجب ک ولادت جواد ائمه هستش ۱۴۰۰۰ بار ذکر یا جواد ائمه ادرکنی رو بگید و متوسل بشید به امام تقی یا همون جواد ائمه

بی نهایت شنیدم و خوندم از مراد دادن این امام مخصوصا در ماه رجب من چندین مورد شنیدم ک گفتن آرزو های محال هم برآورده شدن

برای هر حاجی از چله سوره حشر و سوره یاسین خیلی شنیدم

برای بخت گشایی خیلی شنیدم نماز جعفرطیار رو و همچنین یه نظر مجرب دیگه هست ک میگن سوره یونس رو باز میکنی فقط صفحه اولش رو میخونی ۲ هزار تومن پول میندازی  داخل قران کنار همون صفحه نیت دیگه ادامه نمیدی نیت میکنی اگه بعد از ۴۰ روز ازدواج کردی و حاجت روا شدی اولا این سوره رو آرامش بدی و تموم بشه این سوره( خیلی طولانی نیست ۶ صفحه هست کلش) و دوم اینکه یک مقدار دیگه پول (هر کس در حد توانش یکی ۱۰ هزار یکی ۱۰۰ هزار یکی ۱ میلیون) پول روی اون ۲۰۰۰ بزاری و بدی به فقیر فقط باید طی این ۴۰ شب یک کاری رو مدام انجام بدی , اینکه هر شب در این ۴۰ روز ۲ تسبیح صلوات بفرستی یکی به نیابت حضرت یونس یکی به نیابت صاحب زمان(خیلی شنیدم در این مورد ک نتیجه گرفتن راستش اصلا نشنیدم ک کسی انجامش داده باشه و نتیجه نگرفته باشه فقط با نیت قلبی باشه)

چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس هم خیلی در موردش شنیدم بی نظیره این هم برای همه چیز میشه این نذر رو انجام داد

برای ثروت میشه چله سوره واقعه خوند ولی به نظرم هر روز بخونین کوتاه هست

نماز استغاثه به حضرت زهرا هم برای هر گرفتاری عالی هست

ولی اگه مشکل تو زندگی دارین دعای فرج رو زیاد بخونیم روزی چندبار خودم هم هر روز میخونم و واقعا همه چیز برام هموار شده در زندگیم خیلی خیلی کوتاه هست این دعا وقتتون رو نمیگیره

برای عشق بین زن و مرد هم سوره مزمل عالیه میتونین چله بگیرین

در مورد دعای نادعلی و حدیث شریف کسا هم خیلی شنیدم ک هر کی چله گرفته از این دوتا همه برآورده شدن شاید انگشت شمار برآورده نشده

ولی الان ماه رجب هست اون ذکر یا جواد ائمه فراموش نشه ک معجزه میکنه( اولین سرتیتر در موردش نوشتم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه سال قبل ازدواجم،ولادت امام جواد بود بارون میبارید لب دریا بود یادمه دعا کردم برا ازدواجم،شنیده بودم برا حاجات مادی متوسل بشیم به این امام.سال بعد ولادت امام جواد عقدم بود

من یه سال قبل ازدواجم،ولادت امام جواد بود بارون میبارید لب دریا بود یادمه دعا کردم برا ازدواجم،شنیده ...

ای جانم مبارکت باشه انشاالله به پای هم پیر بشید

این ذکر بی نظیره و خیلی مراد میده اگه حاجت داری حتما انجامش بده

چرا پس امام جواد جواب منو نمیده چندبار ختم گرفتم ،یبار ی پیج اینستا به نیت جواد الائمه قرعه کشی کردن و اسم  من دراومد ی قرآن هدیه گرفتم  خوشحال شدم گفتم این نشونه س ولی حاجتمو نگرفتم

چرا پس امام جواد جواب منو نمیده چندبار ختم گرفتم ،یبار ی پیج اینستا به نیت جواد الائمه قرعه کشی کردن ...

من گفتم جواد ائمه ن امام جواد

جواد ائمه امام تقی هست

والا منم فقط شنیدم هم از اطرافیانم هم از سایت خیلی دیدم حتی آرزوهای محال هم برآورده شده بودن منم وظیفه خودم دونستم منتشر کنم

به نظرم اگه میتونی متوسل بشو و انجام بده هر حور ۱لاح میدونی خیلی خیلی مراد میده و جواد ائمه ۱۰ رجب ولادتشون هست قسمتش بده ک روز تولدش عیدیت رو بده

من گفتم جواد ائمه ن امام جواد جواد ائمه امام تقی هست والا منم فقط شنیدم هم از اطرافیانم هم از سایت ...

عزیزم امام محمدتقی اسم دیگرش امام جواد هس.نهمین امام شیعیان و فرزند امام رضا 

چرا پس امام جواد جواب منو نمیده چندبار ختم گرفتم ،یبار ی پیج اینستا به نیت جواد الائمه قرعه کشی کردن ...

خب باید یبار قرآن به نیتش ختم میکردی تا حاجت لگیری

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍