2777
2789
عنوان

دعایی ک رد خور نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 71 پست
منم میخونم به امید اینکه جوادالائمه گره از کارم باز کنه به امید اینکهدبیام بگموبرادرم خوب شده

اانشاالله عزیزم ۱۰ رجب ولادت ایشون هست قسمتش بده ک تو اون روز عیدیت رو بده

برای منم دعا کنین بچه کوچیک دارم نمی رسم ذکر بگم ب زور نماز می خونم  اگه دوست داری دعا کن شوهرم ...

گلم من دعات میکنم ولی اگه نمی تونی ۱۰۰۰ تا یا جواد ائمه نظر کن در روز هر چقدر رسیدی بگو ۱۴۰۰۰ ینی ۱۵۰ تسبیح ولی ۱۰۰۰ ینی ۱۰ تسبیح هم کنه هم تقسیم کن بگو 

بخدا دیدم ک مراد گرفتن انجامش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده. هر دور تسبیح چند دقیقه طول میکشه؟

والا اولش ک شروع میکنی ۵ دقیقه تقریبا ولی به تسبیح ۵ و ۶ میرسی دهنت راه میوفته 😅۳ دقیقه

ولی تقسیم کن تو روز صبح ۵ تا بگو ظهر ۵ تا بگو عصر ۵ تا بگو شب ۵ تا بگو جمعا میشه ۲۰ تسبیح

برای منم دعا کنید صدای منو که نمیشنوه شاید شما بنده های  عزیز خدا باشید☹

نگو این حرف رو گلم اگه میتونی انجامش بده اگه برات سخته ۱۰۰۰ تا ینی ۱۰ تسبیح نذر کن ضرری نداره این راه هم امتحان کن شاید نتیجه گرفتی

منم دعات میکنم

منی ک این ذکر رو معرفی کردم انشاالله شرمندتون نشم

مرسی عزیزم 

دعام کن خیلی محتاجم به دعا🙏

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍