2777
2789
عنوان

دعایی ک رد خور نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 71 پست
چشم حتما  اگه میتونی حتما انجامش بده خیلی مراد داده

انشالله حاجتموگرفتم میام اینجا خبرمیدم به امید خدا

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله حاجتموگرفتم میام اینجا خبرمیدم به امید خدا

انشاالله عزیزم

باورت شاید نشه هر شب میام این تاپیک تکراری میزارم میگم شاید یکی به هر دری زده نشده امشب با این ذکر براش بگیره

انشاالله منی ک این ذکر رو بهت معرفی کردم شرمندت نشم

انشاالله عزیزم باورت شاید نشه هر شب میام این تاپیک تکراری میزارم میگم شاید یکی به هر دری زده نشده ا ...

عزیزمدخیلی لطف کردی منم خیلی وقته به هردری میزنم فرجی نشده انشالله خداکمکم کنه مرسی بازم گلم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
تاپیکتو دیدم شروع کردم خوندن بعد گفتم من بجای اسم این امام اسم خدارو صدا بزنم .کارو خدا باید درست کن ...

عزیزم هیچ حاجتی رو هیچ امامی نمیشه ولی با صدا زدن اسم امام ها واسطه میشه پیش خدا ک حاجتت رو بگیرن

جواد ائمه خیلی مراد میده و ۱۰ رجب ولدتشون هست ایشون رو میتونی واسطه کنی پیش خدا ک حاجتت رو یگیره

عزیزم هیچ حاجتی رو هیچ امامی نمیشه ولی با صدا زدن اسم امام ها واسطه میشه پیش خدا ک حاجتت رو بگیرن ج ...

درست میگی اما چون زیاد تو این هفت سال واسطه فرستادم فکر میکنم کارم غلط بوده باید مستقیم میخواستم