2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سومی نمودار اول درسته.

دما و حجم با هم رابطه ی مستقیم دارن، هرچقدر دما بیشتر بشه حجم هم بیشتر و در نهایت بادکنک میترکه. و با کاهش دما، بادکنک حجمش کم و جمع میشه.

چهارمی بالن آرگون.Ar

شرایط استاندارده، هر ۲۲/۴ لیتر میشه یک مول. یعنی هر سه بالن یک مول هستن. حالا هر مول رو باید در جرم مولی ضرب کنیم.

آرگون که چهله، از بقیه(۲ و ۲۸) بیشتره.

ششمی

B کمتره.

توی شرایط یکسان، حجم مولی همه گازها برابره.

جرم ها یکسانه، حجم B بیشتره. حجم بیشتر یعنی مول بیشتر. 

مول×جرم مولی=جرم کل

جرم ها یکسانه، پس جرم مولی و مول ها با هم رابطه ی عکس دارن. اونی که مولش بیشتره، پس باید جرم مولیش کمتر از اون یکی باشه که جرم هاشون برابر بشن.

دیگه این مبحث و سوالات حول همون فرمولی که برای سوال آخر نوشتم می چرخه.

تکلیف این جلسه :
۱-واکنش های ازون و اکسیژن در لایه ازون را بنویسید. اهمیت این واکنش را توضیح دهید.
۲-واکنش هایی که باعث تولید ازون تروپوسفری میشود را بنویسید و بگویید چرا ازون تروپوسفری خطرناک و مضر است ولی ازون استراتوسفری مفید است؟
برای هفته بعد در برگه سفید و دست‌نویس جواب بدید بفرستید پیوی