2777
2789
عنوان

بخاطر غذا باهاش قهر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1938 بازدید | 79 پست
حتما باید شام و ناهار باشه! همه چی داریم میوه بیسکوییت شیر خرما همه چی ولی فقط شام و ناهار باید ب ...

منم اینجوریم گشنه باشم عصبی میشم هیچی هم بجز غذا سیرم نمیکنه ....من شوهرم آشپزه هتله واز اونجا غذا میاره ومن غذا درست نمیکنم ولی روزایی که غذا نداشته باشه صبح خیلی زود نیم ساعت بیدار میشم یه غذایی واسه ناهار درست میکنم وزیرشو کم می کنم که آروم بپزه بعد دوباره میخوابم توهم اینجوری کن خواهر من شوهرش خیلی پرخوره میگه به اندازه ۷نفر غذا درست میکنم داشته ام هیچوقت غر نزنه من بچه کوچیک هم دارم ولی هیچوقت بی غذا نموندیم تازه بعضی موقع ها هم از بیرون غذا بگیر و گاهی مسئولیت غذا رو به عهده خودش بذار😘😘

شاید سویه های دیگه رو گرفتی امیکرون میگفتن علائمش اصلا از دست دادن بویایی و چشایی نداره  من خو ...

من کرونا گرفتم دوبار یه بار دادم یه بار ندادم الان هم دوباره از دیشب بدن درد گلو درد ابریزش کمی تبم تا حدودی ولی الان سوپ خوردم مزه نمیفهمیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم الان مجازیه اونقدر درس نمیخواد که  میتونی صبح اختصاص بدی به خونه عصر درسا البته اگه کلاس ...

من ی دانشگاه سخت گیر میخونم

اسم نمیارم چون معروفه و ممکنه کسی از اونجا باشه

خیلی خیلی درسام سختن. مهندسی میخونم. همش پروژه و ...

180 قدشه 90 وزنش

هم وزن داداشمه 😍 ولی راهکار خانوما خیلی خوبه خواهرم هروقت حوصله داره چند نوع غذا درست میکنه میزاره تو یخچال واسه وقتایی که حوصله غذا پختن نداره ، برای کار روزانت برنامه ریزی کن من معلممون ساعت پنجو نیم بلند میشد خورش درست میکرد واسه ناهارشون سه تا بچه هم داره هفتو نیمم حاضر بود سرکلاس تا دو نیم مدرسه بود 

من ی دانشگاه سخت گیر میخونم اسم نمیارم چون معروفه و ممکنه کسی از اونجا باشه خیلی خیلی درسام ...

اهاااا من آزاد میخونم البته خواستم همون دبی ادامه تحصیل بدم سر مساعل استرسی ولش دادم منم مهندسی میخونم 

حالا بنظرتون چطوری باهاش اشتی کنم؟ رفتم زیر پتو اخمم کردم هرچیم شوخی می کنه جوابشو نمیدم

پاشو به خودت برس زنگ بزن از بیرون غذا سفارش بده بخشم بگو قهر نیستی ولی از این به بعد باید خیلی حواسش بهت باشه بگو این یه قانونه..😂😂راستی من اگه مریض بشم شوهرم و پسرم میشن پرستار و خیلی بهم خوش میگذره😂😂😂

ی اخلاق دیگش ک حرصم میده اینه ما واقعا دوتایی کار میکنیم تا بتونیم خرج زندگی بدیم

هی من پروژه میگیرم دوتایی کار کنیم

کارای سئو و محتوا نویسی اینستاگرام اینا

بعد واقعا درامدمون طوریه ک مخارج عادیو بدیم حتی روز تولد من رفتم یه کتاب 100 تومنی کادو برا خودم خریدم یا روز زن هیچی با این ک اولین بارمون بود

بعد تا غذاش دیر میشه سریع میخواد 200 تومن غذا سفارش بده!! اصلا رعایت پولو نمیکنه

اخه نمیرسم بخدا هم درس بخونم هم کار کنم هم همیشه سر وقت غذام اماده باشه هم ظاهرم همیشه خوب و م ...

کار اشپزی نظافت .همه را تو دو ساعت میتونی انجام بدی.برنامه داشته باش.غذا قبل از ظهر درست کن یه تایم دو ساعته در نظر بگیر .که تا غذا اماده میشه در کنارش ظرف هم بشور .طی هم بزن.نمیدونم.دیمال هم بکش .میوه و چیزی هم داری بشور .هر کار داشتی تو این دو ساعت انجام بده.غذا حتما ظهر زیاد بزار برای شب هم بمونه.کل کار خونه همین دو ساعته .بچه که نداری .میان وعده.میوه چای بیسکوییت .میتونی کیک درست کنی با چای بخورین .که غذای شام هم نخوره شوهر جان.

ی اخلاق دیگش ک حرصم میده اینه ما واقعا دوتایی کار میکنیم تا بتونیم خرج زندگی بدیم هی من پروژه میگیر ...

این شوهر منه ها با این که درآمدش زیاد نیس ولی پول به کتفش هم نیس همش میگه بخورین بپوشین دنیا دو روزه