بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۲تا بارداریام شبیه هم بود سر جفتشون عاشق دوغ و چیزای ترش وشیرین بودم و دوتا غذا زیاد هوس میکردم کوفته و فسنجون . اولی پسر دومی دختر. علائم ربطی به جنسیت نداره .من حتی سر دوتاشون اصلا حالت تهوع هم نداشتم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
خب ویار داشتم دیگه من ک خوردم هیچ مشکلی هم نداشت خداروشکر تازه سر پسرم چون بارداری اولم بود نمیدونستم باردارم (ناخواسته بود) انقدر زعفرون خورده بود خدا میدونه
رفتم از تو یخچال آلو خورشتی برداشتم خوردم.یهو مغزم دینگ صدا داد.پریودم عقب افتاده بود و حتی احتمالم نمیدادم باردار باشم.که بودم.بچمم دختر.الان دو سال و نیمشه❤اینم بگم که تا آخر بارداری هوس های ترش و شور داشتم.و تهوع شدید