2777
2789
عنوان

لاپراسکوپی

104 بازدید | 13 پست

سلام خانوما کسایی که لاپراسکوپی کردن میتونن راهنماییم کنن؟من ۱سال و۶ماهه برا بارداری اقدام کردم یکسال و۳ماهه تحت نظر دکترم اما درمان نشدم دیروز دکترم گفت اگه با این داروها که۱۵تا لتروزل خارجی و ۴تااچ ام جی هست باردهر نشی باید با لاپراسکوپی لایه ضخیم رو تخمدانت رو بردارم 

کی تاحالا اینکارو کرده وباردار شده نزدیک۱۰کیلو اضافه وزن هم دارم ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لاپاروسکوپی برای کیست تخمدانم کردم خیلی راحت بود کلا یه ربع طول کشید و بدون درد و خونریزی هست سه تا سوراخ ریز باز میکنن و ازش دوربین و.. میفرستن، جاش هم مثل نیش پشه میمونه ، فقط اگر میتونی توی بیمارستان خصوصی انحام بده چون شنیدم توی دولتی احتمال عفونت بعده این عمل زیاده.در کل بگم خیلی راحت و ساده ست و هیچ دردی نداره،قبلش کمتر غذا بخور که راحت باشی

الحمد لله کما هو اهله
عزیزم تو باردار شدی بعدش؟؟ هزینه اش چقد بود؟

هنوز ازدواج نکردم ولی لاپاروسکوپی یه عمل ساده ست. سال هشتاد و هفت بیمارستان خصوصی حدود دو و نیم شد البته چون من پاتولوژی هم داشتم ولی برای شما راحت تره

الحمد لله کما هو اهله

سلام دوست عزیز حدودا٣ ماهه عمل لاپاراسکوپی تشخیصی انجام دادم منتهی برای من واسه بررسی لولهام بودش عزیزم اگه از من میشنوی حتما برو ماهایی که دچار نازایی هستیم باید کفشای فولادی پامون کنیم.بعدچندسال بالاپاراسکوپی متوجه شدم فقط یه لوله دارم هرچی قرص وامپول وخرج قبلش کردم فکرکن هیچی به هیچی چرا؟‌چونکه لولهام بسته بوده....  

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)
سلام دوست عزیز حدودا٣ ماهه عمل لاپاراسکوپی تشخیصی انجام دادم منتهی برای من واسه بررسی لولهام بودش عز ...

دکتر به من گفت لایه ضخیم رو تخمدانته که به دارو زیاد جواب نمیدی حالا تا ببینم چی میشه چقد هزینه کردی؟بیمارستان دولتی یا خصوصی؟؟دفترچه قبول کردن یانه؟

دکتر به من گفت لایه ضخیم رو تخمدانته که به دارو زیاد جواب نمیدی حالا تا ببینم چی میشه چقد هزینه کردی ...

بیمارستانم خصوصی بودبادفترچم وبدون داروهام حدودا4تومن شد اینم بگم که شبم بستری شدم ودِرَن هم واسم گذاشته بودبستگی به داروهام داره دیگه.دکترمم تخصصش فقط نازایی وفقط بابیمارستانای خصوصی قرارداد داره....اره بابا دفترچم قبول میکنن

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)
بیمارستانم خصوصی بودبادفترچم وبدون داروهام حدودا4تومن شد اینم بگم که شبم بستری شدم ودِرَن هم واسم گذ ...

ببخشید کدوم شهر هستین عزیزم؟هزینه داروهات چقد شد