2777
2789

سلام خیلی برام‌مهمه بدونم ایناچی هستن ؟خواهرم حرفاوخواباش عجیب ووحشتناکه میگم‌نکنه چشم سوم باشه کسی اطلاعاتی داره بیادکمک؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم سوم همون چاکرای ششم هست 

باز که باشه ناخوداگاه یسری موجودات مثل اجنه رو میبینید و اونا به سمتتون جذب میشن 

اگاهیتون درباره ی یسری مسائل بالا میره 

و خواب هاتون حالت واقعی تری به خودش میگیره 

از تجربیاتش برامون بگو

مثلاهراتفاقی میخوادبیفته ازچندروزقبل خوابشومیلینه وعیناهمون اتفاق میفته😰بیشترم منفی مثلامرگ دوستان وفامیل...یاهرچی شوهرش ازش پنهون کنه این توخواب خبردارمیشه

اطلاعاتی دارین؟

کسی که چشم سومش باز باشه اینده و گذشته رو  میبینه اجنه و ارواح و متافیزیک رو میبینه تو قبر رو میبینه چهوخبره  البته این واسه وقتیه کامل باز بشه کم کم باز میشه

ولی خیلی لشه حاج خانم 
چشم سوم همون چاکرای ششم هست  باز که باشه ناخوداگاه یسری موجودات مثل اجنه رو میبینید و اونا به ...

دقیقاقبل ازمرگ اطرافیان یاخوابشومیبینه یاتوبیداری ..میگه مثلاهمش توذهنم میادتاآخرهفته فلانی دیگه نیست

کسی که چشم سومش باز باشه اینده و گذشته رو  میبینه اجنه و ارواح و متافیزیک رو میبینه تو قبر رو م ...

وای خودش بیشترترسیده امروززنگ زده باحال خراب میگه یه هفته بودفکرمرگ پسرهمسایه توذهنم چرخ میزدامروزصبح توخواب تموم کرده😰

وای خودش بیشترترسیده امروززنگ زده باحال خراب میگه یه هفته بودفکرمرگ پسرهمسایه توذهنم چرخ میزدامروزصب ...

چند وقته اینطوری شده میشه بست چشم سومو اگه اون باز شده باشه

ولی خیلی لشه حاج خانم