2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂چیه خب چیکار به آبشار بیچاره داری

بیتا بیچارس😂😂  @آبشاررررم 😂😂؟ بیتا اگه تو بیچاره ای من چیم پس😢😂

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
اره قبلی رو ترکوندم بخاطر امتحانای دانشگاهم رفتم خر بزنم 😂🤦🏻‍♀️اینو با شماره جدید اومدم

چی بود اکانتت؟ بگو بینم میشناسمت😃

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
تو روغن ریزی داری      

🤣🤣🤣🤣🤣🤣توروحت😂😂😂اونم روغن ۲میلیونی😢باور میکنی پولشو ا زحلقومم کشید بیرون😂😂😢

قبلا تو لیست دوستام بودی🤦🏻‍♀️😅ندا عشقچیپسی بود الان شدش عشقچیپسیی با ی اضافه😂😂

ندا😐اون اکانت قبلیت ترکید؟؟؟میدونم بابا اون اکانتتو دوست بودیم😂😂قبله این عشق چیپسو میگم