2777
2789
عنوان

واکسن یه سالگی!

59 بازدید | 11 پست

دخترم مریض شده بود دو هفته از واکسنش گزشته چون پشت سر هم مریض شدیم من و شوهرم و بچم بعد یه مشکلاتی پیش اومد که خیلی یهویی اومدم شهرستان خونه ی مامانم پرونده واکسن دخترم یادم رفته بیارم چون لای مدارکا نبود یادم رف همیشه لای مدارکا میزاشم یادم میموند الان اگ اینجا ببرمش به نظرتون بدون پرونده براش میزنن واکسن!؟شناسنامشو دارم مثلن اگه بگم باباش یه ماه دیگه که اومد پروندشو میارم ثبت کنین فعلا بزنین که وقتش نگزره!

مورد مشابهی بوده!؟دیدین!؟اگه یه ماه میشه عقب انداخت واکسنو بمونم باباش بیاره پروندشو!؟اما میترسمم الان ۱۷ روز میشه عقب افتاده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کد ملی بچه یا خودت رو بگی . پرونده رو توی سایت بهداشت میبینن. آره حتما بزن . 

ینی اینکه مهمون هستم تو این شهر مهم نیست یه کد ملی کافیه!؟چون پرونده رو تهران تشکیل دادم کلا محل زندگیم اونجاس الان خونه ی مامانم اومدم گیلان استارا!

ینی اینکه مهمون هستم تو این شهر مهم نیست یه کد ملی کافیه!؟چون پرونده رو تهران تشکیل دادم کلا محل زند ...

بله منم تشکیل پرونده ام تهران بود . اما ادامه ی واکسن ها رو یه شهر دیگه زدیم . بهداشت اینجا با بهداشت تهران تماس میگیرن لینک پروندتون رو میفرستن . 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
توی سیستم باید ثبت باشه  .نگاه کنن معلوم میشه

ببرم بزنن واکسنو بعدا پروندرو میبرم خب صد در صد یادشون میمونه جای کوچیکیه اینجا میبرم بعدا ثبت میکنه دیگه فقط مهم اینه بزنم!

مامانم همش غر میزنه ک چرا یادت رفته نمیزنن اینجوری اونجوری خب پیش اومده دیگه تقصیر من نبوده ک!

نه همچین چیزی نیست . شاید یکی سفرش تمدید شد مجبور شد یجا بمونه . نمیشه که به بچه اش واکسن نزنن

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️