2777
2789
من گرفتم روز اول با گلو درد شروع شد من نفس تنگی هم داشتم بنظرم بری دکتر بهتره سوزن میزنه زودتر خوب م ...

رفتم 3 تا آمپول و یه سرم و کلی دارو الان خوبم فقط گلوم لامصب منم دیشب نفس تنگی داشتم موقع خواب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=225335516]مثل ما دقیقا😂  دیگه چاره ای نیست گلم تموم میشه این روزا هم[/QUOT کرونا برای ما خیلی بدتر بود داغ پدرو مادرم رو گذاشت رو دلمون 😔 هردوباهم با ۱۸ روز فاصله از هم فوت شدن خواهرم ۳۵ روز تو ای سی یو بود خودم ۹ روز تو ای سی یو بودم دوتا خواهرم و برادرم و عروسمون هم خونه بستری بودن دارو می‌گرفتن خیلی وضعیت بدی بود

و اینکه باید تقویت بشی من هر روز قرص جوشان و ویتامین میخوردم اینجوری زودتر خوب میشی 

میوه آبمیوه و هر چیزی که بدن رو تقویت کنه بخور انشالله که زودتر خوب میشی اگه دیدی حالت بد شد برو دکتر 

منم راستش پسرم و شوهرم قبل از من سرما خوردن ولی علائمشون با من فرق داشت. آره منم ماسک میزنم. تا ...

خیلی بده نوه صاحبخونم گرفته بود بعدش پدرمادرش گرفتن بعد صاحبخونم و شوهرش الانم من من موقع خوابم ماسک میزنم 

و اینکه باید تقویت بشی من هر روز قرص جوشان و ویتامین میخوردم اینجوری زودتر خوب میشی  میوه آبمی ...

دکتر یه آمپول ویتامین سی ویه سرم زد یکیشم 3 روز دیگه باید بزنم میخورم ابمیوه میوه 

دوس داشتین تاپیک آخر منو باهمین موضوع بخونید 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊