2777
2789

آسپرین بچه میخورن نشون نمیدن 

بابای من داروسارع کنارش هم یه آزمایشگاه هست بابام میگه که بعضی از مرد ها نیم ساعت قبل میان آسپرین میبرن 😂💔

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آسپرین بچه میخورن نشون نمیدن  بابای من داروسارع کنارش هم یه آزمایشگاه هست بابام میگه که بعضی ا ...

واااا یعنی واقعااا اسپرین بخورن نشون نمیده🥴چه بد...نمیشه یه ازمایشی باشه که این روش تاثیر نزاره😐😟

آسپرین بچه میخورن نشون نمیدن  بابای من داروسارع کنارش هم یه آزمایشگاه هست بابام میگه که بعضی ا ...

یه خواستگار داشتم دستاش میلرزید

اصلا تمام بدنش میلرزید بهم گفت به خاطر ‌ سر ماس ولی تو کافه... 

یه خواستگار داشتم دستاش میلرزید اصلا تمام بدنش میلرزید بهم گفت به خاطر ‌ سر ماس ولی تو کافه...  ...

اسی قرص ضد بارداری و قرص a b هم منفی کننده کاذب داره 😂💔

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !