2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتنی یه ارایش ملایم و سادع کن حتما شب با خودت وسیله های مراقبت پوستیت و ببر شب به پوستت برس تو چشمات یذره سرمه بزن لبات و بالم لب بزن بخواب 

صبحم برو دسشویی به پوستت برس یه ضد افتاب رنگی بزن با رژ کمرنگ با اعتماد بنفس برو پیششون

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
یه مامان سن بالاس که اونم هیچ آرایش نمیکنه  سفید سفید

مادرشوهرمنم خوشگله 

واقعاهمه بهم میگن.ولی من نامزدبودم ایمقدرکه شوهرم ازم تعریف میکردمنم اعتمادبه سقف بودم صبحااااصلامامانش هم نبوداخه شاغله این بی تاثیرنیست 🤣🤣ولی جلوشون بدون آرایش هزارباربودم همینکه میدونم قشنگم بسته 

چون سنمون کمه جوونیم واقعانیازی به چیزی نداریم که دخترخوشگل

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
رفتنی یه ارایش ملایم و سادع کن حتما شب با خودت وسیله های مراقبت پوستیت و ببر شب به پوستت برس تو چشما ...

وای آره حتما انجام میدم 

خوشم نمیاد با قیافه خسته و بی روح 

ببین با آرایش میرم تو رخت خواب 

بعد میرم دشویی صورتم و میشورم 

بالم لب میزنم سرمه ام خوبه با مژه فر کن و میخوابم صبح هم بلید زودتر تز همه بیدار شم😂😂😂😂چه سخته 

خسته شدم 

راستی عشقم برات صلوات فرستادم امضات و خوندم 

من یه سال عقد بودم و شش ماهه عروسی کردم در تمام این مدت ینی همون دوران عقد شاید پنج بار خونه پدری همسرم موندم و همش همسرم خونه ما بود کلا خوشم نمیومد روشون باهام بازشه البته بگما همسرم دلش میخواست من بیام ولی من از اول خیلی سفت و سخت مخالفت کردم تا انتظار بیجا نداشته باشه و از همونجا فهموندم که راحت نیستم اونجا خب اونا سن و سالی ازشون گذشته من خجالت میکشم اینقد صبح تا ظهر با مامانش تو خونه باشم هر چی هم ارتباط کمتر بهتر بعدشم همیشه شال میذارم هیچوقت سر لخت نبودم چه مادر شوهرم شال و روسری بذاره چه نذاره و تازه ما خانوادگی صبحانه ای نیستیم و تا دوازدا و اینا میخوابیم شوهرمم این اخلاقمو که به اونا گفته بود دیگه منو کار نداشتن تا یازده و نیم میخوابیدم بعدم بیدار میشدم صورتمو با دستمال مرطوب شست و شو میدادم 😂بجایبعد آرایش میکردم تعویض لباس و میومدم بیرون اتاق ...تازه همیشه هم یا ناهار موندم یا شام  هیچوقت یه روز کامل نموندم

مادرشوهرمنم خوشگله  واقعاهمه بهم میگن.ولی من نامزدبودم ایمقدرکه شوهرم ازم تعریف میکردمنم اعتما ...

اره اینم هی تعریق میکنه میگه تو خوشگل ترینی😂

گفتم چون منو دوست داری میگی خوشگلی 

گفت نه حتی اگه دوست هم نداشتم خوشگل بودی 

دیگه خودمم باید رو اعتماد به نفسم کار کنم 

وای آره حتما انجام میدم  خوشم نمیاد با قیافه خسته و بی روح  ببین با آرایش میرم تو رخت خو ...

قربون دل مهربونت به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه هر روز بیشتر از دیروز همسرت عاشقت باشه❤

حتما تو شب از ماسک استفاده کن تا وقتی صب بیدار شدی پوستت شفاف و روشن باشه 

اگه ابروهات مث من مشکیه توشون و سرمه بکش

قبل اینکه بری خونشون با جوش شیرین لبات و یه دقه ماساژ بده فرداش لبات خدادادی خوشرنگ و لعاب میشه

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
من یه سال عقد بودم و شش ماهه عروسی کردم در تمام این مدت ینی همون دوران عقد شاید پنج بار خونه پدری هم ...

حالا من عقد کنیم میخوام همش برم اونجا😂

خانواده من دوست ندارن داماد شب بمونه 

الان آبجی خودمم نامزده هیچ تا حالا شب نخوابیده همش هفته ای یکی دوبار نهار یا شام اومده 

حالا میدونم برم اونجا هم حوصلم سر میره اما میگه که نمیخوام دیگه شبا تنا بخوابم 

حالا من عقد کنیم میخوام همش برم اونجا😂 خانواده من دوست ندارن داماد شب بمونه  الان آبجی خودمم ...

ای بابا بده که همش اونجا:/ پس لاقل زیاد عقد نمون امیدوارم خونواده شوهرت خوب باشن و اذیت نکنن 

خواهر شوهر هم داری؟