2777
2789
عنوان

مرده ها میان به ما سر میزنن

109 بازدید | 16 پست

۱ ماهی میشه یکی از عزیزانم فوت کردن دوشب خیلی حس بدی داشتم 

انگار یه چیزی توخونه بود

یه حس وحشت یه ترس  یه انرژی منفی 

حتی همسرمم حسش میکنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیتش خیرات کنید

قران بخونید...رد مظالم بدید...

من هر وقت خیرات کردم براشون تو خواب دیدم خوشحال و راضین...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

آره میان مرده ها بر حسب اعمال خوبشون میتونن به خونوادشون سر بزنن اگه خیلی آدم خوبی باشن هر روز میتونن سر بزنن اگه نه حتی بد هم باشن حداقل هر پنجشنبه رو به خونوادشون اجازه دارن سر بزنن

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

اگه عزیز از دست رفتم بیاد مهمون خونم شه من حس خوب میگیرم نه بد

من تازه زایمان کرده بودم .

کلا بارداری وزایمان سختی داشتم  افسردگی داشتم که این اتفاق افتاد 

یکی عکس جنازه رو نشونم دادامن حالتی که تو مردشورخونس وتو دماغ واینا پنبس 

خیلی وحشتناک بود 

خب عزیزم نگاه نمیکردیالانم نگران نباش تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته

خوده جنازه رو هم دیدم .

اما بیشتر از عکس ترسیدم متاسفانه دوبار دیدم یبار دیگش نمیدونستم یهو نشونم دادن 😔