2777
2789
عنوان

مامانای عزیز تشریف بیارین لطفا

2354 بازدید | 21 پست

سلام پسرم از غروب تب کرده

ساعت ۱۱ شیاف زدم دیدم اثر نکرد...ساعت ۱۲ شربت استامینوفن دادم ۷ سی سی

سرفه هم داره...دیفن هیدرامین الان بدم تداخل دارویی داره؟

پسرم دو سال و دو ماهشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت پلارژین کیدز بده عالیه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

برا تبشم پاشویه کن

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
واسه چی خوبه

شربت پلارژین کیدز، یک داروی کاملا گیاهی برای تمامی عفونت های دستگاه تنفسی به ویژه برونشیت و سرما خوردگی است. شربت پلارژین کیدز مخصوص کودکان یک سال به بالا می باشد. با خیال آسوده از شربت پلاژین کیدز جهت درمان سرماخوردگی کودک خود می توانید استفاده کنید تا شاهد بهبود سریع و کاهش شدت علایم بیماری سرماخوردگی باشید.

- درمان سرفه، سرماخوردگی، آبریزش بینی، گلو درد و گرفتگی بینی

- تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از رشد باکتری ها

- درمان سریع سرماخوردگی و کاهش شدت علایم آن

- مناسب تمامی عفونت های حاد دستگاه تنفسی

- قابل استفاده در کودکان بالای 1 تا 12 سال

پاشویه کن دخترمنم دیشب تب داشت همش بادستمال خیس پاهاشووپیشونیشو خنک کردم واستامینوفن دادم

الان خوبه؟

تمام بدنم میلرزه بچم یکم تب میکنه

شوهرم پاشویش کرد تبش اومده پایین خداروشکر