2777
2789
عنوان

تولد بچه جاری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مممنونم از نظرت

خواهش میکنم ..میشه پیجی که ازش این لباسو میخوای بخری بهم بدی🤗🙏؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بچه ها اینو ببرم با ی جعبه شکلات چی؟

اینو کالباسیشو من برای دخترم خریدم 😊

همون بلوز شلوار بهتره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
منم دندونی دختر جاریم بود پریروز صد تومن دادم تو عقدم  اونوقت اون منو انداخت بیرون از مجلس بعد ...

چقدر بیشعور واقعا

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
خواهش میکنم ..میشه پیجی که ازش این لباسو میخوای بخری بهم بدی🤗🙏؟

باشه فدات

فقط گفت هنوز جنساشو نذاشته دایرکت بدی واتساپ برات میذاره

اگه اشتباه نکنم sismooni_gogolia

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
ب نظر من برا قوم شوهر خصوصا جاری هدیه زیاد بردن اشتباهه چون موقع جبرانش دست و پاشون علیل میشه کم میا ...

خخخخخ دقیقا 

من زمانیکه جاریم باردار بود برای پسرش بلوز و شلوار و پاپوش خریدم زمانیکه زایمان کرد هم یه دسته گل خوشگل براش بردم و رفتم بیمارستان دیدنش ... اما اون حالا که دخترم ۳ ماهشه حتی هنوز دخترمو هم ندیده 😑 یه تبریک خشک و خالی هم نگفته