2777
2789
عنوان

تولد بچه جاری+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دندونی دختر جاریم بود پریروز صد تومن دادم تو عقدم  اونوقت اون منو انداخت بیرون از مجلس بعد ...

چرا شمارو بیرون کرد؟

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بابا۱۰۰تومن خوبه یه بلوز وشلوار ست قشنگ بخر براش

ازبین این دوتا کدوم خوبه

اولیم بلوز شلواره

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..

بلوز اولی گوگولی تر بود😊

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
یکم دگ تاپیکشو میزنم 

باشه اگه دوست داشتی تگم کن

ی میلیون ک ندارم اصلا وظیفه ام هس؟

شوهرتم هست دیگه ،درسته؟یه مشورت با شوهرت بکن ببین چه جوریه تو خونوادشون،بالاخره نهایتش دست خالی که نمیشه باید کادو رو بدی حتما ،اگه تو خونوادشون در همین حد ۱۰۰ تومن میدن خب آره میتونی یه بلور شلوار شیک بخری،تولدچه تاریخی هست؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن