2777
2789
عنوان

آیا من دیوونم تواین شرایط به بچه دوم فکرمیکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 161 پست

بذار شرایط مالیتون بهتر بشه بعد بیار که دیگه استرس نداشته باشی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آخه تواین دوره زمونه واقعا قیمتا نجومیه چطو میشه آیندشونو تامین کرد؟

ببین خدا تو سوره طاها گفته رزق رو من میرسونم

شما فقط خانواده ات رو امر کن به نماز

آیه ۱۳۱ یا ۱۳۲ طاهاس

خوب واقعا روزی رسان خداست.

مردهای ما فقط باید تلاش کنن 

نه که بیکار باشن و اهل کار نباشن!

یه چیزی بگم؟

اونایی که یه جا چندقلو میارن چی بگن؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه که نه احساسی هستید شما خونه دارید پس مرد کاری داشتید شرایطتون بهتر خواهد شد ولی بچه رو فعلا ص ...

بله خداروشکر همسرم کاری وبچه دوسته

اما شرایط مالیمون اوکی نیست

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵
احساس میکنم تواین شرایط جامعه این حرفا کلیشه ای شده

چون متاسفانه حرف همه رو قبول داریم‌جز اصل کاری

خدا میگه تو بیار بقیش با من...اما ما ....😔

میگن دخترا بابایی اند راسته...حتی اگر برای خودت مادر شده باشی باز همان دخترک بهانه گیری هستی که تا بغض میکنی به شانه های مردانه ی بابا پناه میبری...اما امان از روزی که روزگار پشت و پناهت را با خود به آسمان ببرد...دخترک زیر بار این غم پیر میشود و خمیده...برای بابای آسمونیم یه صلوات میفرستی؟🥲
جدی چرا اینو میگی

داغون شدم. یه بچه ی لوس، بی مسولیت و...... 

انقدر تنها بودم که از 5 سالگی زار میزدم برای بچه، خانوادم جدی نمیگرفتن

تا 6 سالگی که واقعا فهمیدن دارم عذاب میکشم از تنهایی

همیشه میگم بزرگترین لطفی که خانوده در حقم کردن، خواهرمه 😍 از بعد تولدش من یه ادم دیگه شدم، انگار هزار سال بزرگ شدم. ولی بازم هنوز اثرات اون 7 سال هست🤭😂

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

بالاخره بچه خرج داره و نیاز به رفاه باز خودت صلاحتو بهتر میدونی 

درسته

بچه های الان خیلی خرجشون بالاست

هرموقع همسرت كار خوب پيدا كرد برا درمي اقدام كن

اینم حرفیه

الان حتی یه مهد ساده نمیتونم بفرستم بچمو😕

از منی ک خودم تک بچم به شما نصیحت تک فرزندی خیلی بده

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
من همسرم میگه بچه اولمون پسر بشه اینقدر بچه دار میشیم ک دختر بشه😂 عاشق دختره ولی اگه دختر بشه بچه ...

نه بزار اولی بیاد هرچی که باشه براش شیرین وعزیز میشه😄