2777
2789

من با اقایی هستم ک قصد ازدواج دارن ایشون به تفریح و حالات روحی من خیلی اهمیت نمیده.اونجوری ک دلم میخواد رفیقم نیست نمیتونم باهاش درددل کنم.خیلیا بهم میگن مردا بیشترشون اینجورن.بنظرتون طبیعی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ببین با چ خلقیات و سکناتی دوس داری و نیاز داری ک ازدواج کنی

نخیر اصلا هم همه مردها اینجور نیستن

ولی اگر خانم گرمی هستی اصلا با مرد سرد و یخچال ازدواج نکن 

مرد سرد اصلا اهل تفریح و خوشگذرونی و کلا شلوغ بازی نیست و از طرفی شما خانم شلوغ و با احساس و محرکی هستی و اذیت میشی با مرد سرد و بی احساس

نه عادی نیست باید از الان رفیق و همراه خوبی برات باشه وگرنه بعد ازدواجم همینجوریه که الان هست

ببخشید میپرسم شما متاهل هستین؟

درچه حدی باید توقع داشته باشم؟

من با کوچکترین حرکتی از چشمم میوفته نمیدونم مشکل از من هست یا اون.مثلا من توقع دارم همیشه واسم وقت داشته باشه تفریح زیادتر بریم

شما ببین با چ خلقیات و سکناتی دوس داری و نیاز داری ک ازدواج کنی نخیر اصلا هم همه مردها اینجور نیستن ...

ما هر دو مادرامون رو با فاصله کم از دست دادیم.من میدونم که افسرده هستم و اونم نرمال نیست ولی من نیاز دارم کسی کنارم باشه ک منو ازین وضعیت دربیاره.

الان حس میکنم که این اقا نمیتونه

ما هر دو مادرامون رو با فاصله کم از دست دادیم.من میدونم که افسرده هستم و اونم نرمال نیست ولی من نیاز ...

خدا بیامرزه مادرتون رو انشاالله و با خوبان محشور بشن

ولی در این شرایط ک درکتون میکنم و واقعا سخته شما مشکل دیگه ای رو بر سر مشکلتون نزارید

سعی کنید در کنار هم آرامبخش هم باشید

بخدا نمیدونم چرا آدما وقتی نیاز داریم ک واقعا کنار هم باشیم درست همون موقع همو رد میدیم.

اگه از الان اینجوریه بعده ازدواجب بدترم میشه وقتی ادم حودش میتونه کار کنه میتونه بدونه مرد براحتی زندگی کنه بدون محدود شدن چرا ازدواج کرد

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
خدا بیامرزه مادرتون رو انشاالله و با خوبان محشور بشن ولی در این شرایط ک درکتون میکنم و واقعا سخته ش ...

باودتون نمیشه من حتی نتونستم با ایشون از متدرم صحبت کنم وقتی دلم میگیره.چون ایشون یاد مادرش میوفته و تحمل نداره.پس من با کی حرف بزنم در اینده؟؟؟

همین باعث میشه همه چی رو بهم بزنم

اگه از الان اینجوریه بعده ازدواجب بدترم میشه وقتی ادم حودش میتونه کار کنه میتونه بدونه مرد براحتی زن ...

من شاغلم و مستقل و واقعا نیازی نیست ک بخوام ازدواج کنم ولی ایشون وارد زندگیم شده و من الان سر دوراهی گیر کردم و احساساتم هم درگیر شده

باودتون نمیشه من حتی نتونستم با ایشون از متدرم صحبت کنم وقتی دلم میگیره.چون ایشون یاد مادرش میوفته و ...

بالاخره این داغ فعلا تازه هستش و واقعا سخته

خدا به هر دوتون صبر بده

ولی قطعا اگر مادرهاتون زنده بودن اصلا راصی به اینکار نمیشدن

پس روحشون رو آزار ندید و فکر طلاق رو از سر بیرون کنید و از خود مادرتون بخواید براتون دعا کنه

والدین حتی بعد از مرگشون هم میتونن برای اولادشون دعا کنن

من شاغلم و مستقل و واقعا نیازی نیست ک بخوام ازدواج کنم ولی ایشون وارد زندگیم شده و من الان سر دوراهی ...

خب چه بهتر شاغلی مستقلی سعی کن از زندگی لذت ببر و اصلا بهش فک نکن درسته قبول دارم هر ادمی نیاز داره به محبت ولی الان محبت های مردها الکی شده یعنی نیس

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

نمیدونم قطعی نمیشه گفت ولی شوهرم و من خیلی روحیمون تفریحمون شبیه همه ۴ سالم تفاوت سنی داریم 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩