2777
2789
عنوان

دارم منفجر میشم

504 بازدید | 15 پست

تو تاپیک یدونه مونده ب اخرم توضیح دادم جیشده من امروز تو خونم نشستم با کسیم کار ندارم خواهرشوهرم زنگ زده دستگاه فشارو بیار مامانم حالش بده از دست تو ـ. دستگاه فشارو بردم مادرشوهرم میگه اگه یه بلایی سر دخترم بیاد پدرتو درمیاریم از اونر خواهر شوهرم مثل سگ وحشی پرید حمله کرد بهم من هیچی نگفتم فقط رفتم بعد الان شوهرم رفته سر بزنه گفته ازدست زنت فشارم رفته رو 17 درووووووووغ میگه بعد شوهرم گفته بریم دکتر گفته نه شلوغه نمیام ترسیده دروغش دربیاد اونوقت منه بدبخت سه روز از دستشون فشارم رو 16/18 صدام درنمیاد 

خدا نگذره واقعا که اینحوری شوهرمنو ازم سرد میکنن

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

دخترش چرا 

مامانه چشه ؟؟

دست به یکی کردن جفتشون مریضی هاشونو انداختن گردن تو؟؟

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
دخترش چرا  مامانه چشه ؟؟ دست به یکی کردن جفتشون مریضی هاشونو انداختن گردن تو؟؟

اره دست به یکی کردن به قران ازمن سالم تر بودن من تو خونه نشسته بودم باهاشون کار نداشتم اصن

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دست به یکی کردن به قران ازمن سالم تر بودن من تو خونه نشسته بودم باهاشون کار نداشتم اصن

قشنگ معلومه شوهرت چی گفت ؟

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
دخترش چرا  مامانه چشه ؟؟ دست به یکی کردن جفتشون مریضی هاشونو انداختن گردن تو؟؟

اینجوری کردن خودشونو بزنن موش مردکی که شوهرم منو ول کنه باهام بد کنه اونا دلشون شاد بشه به بازیگری شون 20 میدم

اینجوری کردن خودشونو بزنن موش مردکی که شوهرم منو ول کنه باهام بد کنه اونا دلشون شاد بشه به بازیگری ش ...

عزیزم این که معلومه 

واکنش آقا چی بود 

خواهرش تو رو زد؟؟؟

قشنگ معلومه شوهرت چی گفت ؟

هنوز نیومده خونه بهش گفتن برو از داروخونه قرص بگیر اخه شوهرم خونه بود م زنگ زدن دیدمن داشتم کارامو میکردم ولی باز پُرش میکنن من میدونم 

عزیزم این که معلومه  واکنش آقا چی بود  خواهرش تو رو زد؟؟؟

من با شوهرم امروز آشتی کردم شوهرم گفت آشتی کنید ری اکشنی نشون ندادــ. مسلما طرف خانواده ش دیگه 

من با شوهرم امروز آشتی کردم شوهرم گفت آشتی کنید ری اکشنی نشون ندادــ. مسلما طرف خانواده ش دیگه 

چند وقته ازدواج کردی 

طرف خانواده چیه آدم عاقل طرف حق و بیشتر طرف زندگیشه عزیزم 

چند وقته ازدواج کردی  طرف خانواده چیه آدم عاقل طرف حق و بیشتر طرف زندگیشه عزیزم

نه شوهر من عاقل نیست اخه عزیزم وقتی پای خانواده ش وسط باشه منو حاضره جر بده

نه شوهر من عاقل نیست اخه عزیزم وقتی پای خانواده ش وسط باشه منو حاضره جر بده

😔😔