2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خواهرم اصلا،،خواهرم اگه قبول کنه،من قبول نمیکنم با غریبه خیلی راحت و بهتر هستم،پولشو میگیر ...

اره راست هم میگی

اما توی نت سرچ زدم گفته بهترین گزینه خواهر ادمه چون از نطر ژنتیکی کاملا شبیهید

من فعلا اول راهم ایشالا خدا رحمش بیاد بهمون

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
راستی شما قبل پانکچر ،مکملی ،ویتامینی،تقویتی مصرف کردی؟؟؟

ن 

فقط دوسه ماه پیش قرص فرتیل اید میخوردم

الان هیچی فقط فولیک اسید

غیر ذخیره مشکل دیگه ای نداری؟؟؟ مثلا کیست؟

فقط پولیپ داشتم خیلیم ریز بود هیستروسکوپی کردم فکرمیکردم نازاییم بخاطر پولیپه

اما بعد عمل باز حامله نشدم

فقط پولیپ داشتم خیلیم ریز بود هیستروسکوپی کردم فکرمیکردم نازاییم بخاطر پولیپه اما بعد عمل باز حامله ...

اگه کیست نداری

بنظر من خودتو ببند به گرمی یا اگه سردی خوردی با مصلحش بخور

از روز اول پریود زیر شکمو گرم نگهدار با شال ببند،ژل رویال بگیر قاطی عسل کن بخور،،گرد نخل شنیدم خوبه البته اگه بتونی اصلشو پیدا کنی

دارچین و عسل فولیکول بزرگ میکنه از روز اول پریود مخلوط عسل و دارچین بمال به لثه ات تا ذره ذره آب بشه تو دهنت ،،آب هویج خیلی خوبه بخور

همسرتم تقویت کن،،دوتا تون مصرف مغزیجات بالا ببرید

وقتی پریود تموم شد و پاک شدی ،زیر شکمو با روغن سیاه دونه ماساژ بده تو پریود این کارو نکن

انجام بده خدا رو چه دیدی شاید با همینا نتیجه گرفتی اصلا حتی نیاز به ای وی اف نشد.