2777
2789

سلام دوست جونا

یه راهکار میخوام بهتون بگم فقط نیاز به دعاهای خیلی خــــــــــاص دارم لطفا خالصانه من و همسرم رو دعـــــــــا کنید

من ازراه ورزش

ژل لاغری

رژیم 

حذف نهار از هر راهی رفتم نشد

حتی با حذف نهار کلی وزن کم کردم اما همچنان شکم و پهلو رو داشتم

یه راهکار از دکتر نظری زاده میگم بهتون لذت ببرید

بهتون پیشنهاد میدم تدریس های ایشون رو که با زبان قابل فهم و بسیااااار ساده و کاربردی و اثر گذاره رو گوش کنید

اونهم بصورت رایگان

چون نظر استاد نظری زاده این هست که هر ایرانی باید خودش دکتر خودش باشه و با بدن و مزاج و خوراک جسپ و روحش آشنا و آگاه باشه 

به بندگانم خبر بده که من دارای گذشتِ زیاد و مهرِ فراوان هستم. سوره حجر ایه 49

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تدریس های ایشون رو با تایپ تدریس های استاد نظری زاده در ایتا یا تلگرام میتونید داشته باشید 

حالا راهکار اب کردن شکم و پهلو

چون طبع شکمو پهلو و چربی های زائد سرد و تر هست 

باید هر روز یا شب که اگر هم روز هم شب باشه بهتر جواب میگیرید

شکم و پهلو رو با روغن گرم و خشک مثل روغن سیاهدانه یا زنجبیل کاملا چرب کنید چند دیقه ماساژ بدید تا به خورد پوست بره و بعد کل شکم و پهلو رو بادکش گرم کنید و بذارید ده دیقه تا بیست دیقه لیوانها بمونه 

بمدت دوماه عالی حواب میده

بنده هنوز یک ماه نشده واقعا به وصوح لباس میپوشم مشخصه شکم و پهلوهام جمع و جور شده

انشاءاللهمیخوام ادامه بدم

من رفتم قیچی و لیوان و الکل مخصوص بادکش رو گرفتم

طریقه صحیح بادکش کردن رو میتونید با دیدن چندتا کلیپ و فیلم یا یکی دو جلسه رفتن پیش ماساژورها یاد بگیرید و از همسر خواهر مادرتون بخوایید هر روز براتون انجام بده

کلا بادکش گرم برای کل بدن که البته حتما باید قبلش روغنمالی داشته باشید بشدت بدن رو سبک و سرحال میکنه 

و خونرسانی بدن رو زیاد میکنه

اون فصولی که حجامت عالیه اگر قبلش یمدت روغنمالی و بادکش کنید و بعد حجامت بدنتون کاملا پاکسازی میشه

09107500677

این شماره جاییه که ازش تلفنی سفارش لیوان بادکش گرفتم.من بیست تا خریدم سایز 3

هرجا لیوان قیمت مردم دونه ای18 یا 20 هزار بود

اما اینجا 13 هزار و پونصد داد مارک فالیزک

گرچه بنظرم پنم شش تا بیشتر میخریدم بهتر بود دیگه کل فضای شکمم رو میگرفت

البته با لیوانهای خونگی هم میشه اگر تو مطبها دیده باشین

ولی من لیوان مخصوصشو خریدم

قیچی مخصوصشم  تقریبا 100 تومنه

باور کنید زیر پونصد خرجتون میشه 

اما عالی و بدون جراحی و خوردن انواع قرص و داروهای مضر جواب میگیرید

و بجز اون مصارف دیگه داره

انواع دردها با بادکش گرم و مداوم درمان میشه

یاحتی چند وقت پیش شوهرم سرما خورده بود دو روز روغنمالی و بادکشش کردم سریییع خوب شد

هرجا رگی گرفته باشه باز میکنه

حتما نکات ریزش رو یاد بگیرید و انجام بدید

یکم در مورد بادکش و روغنمالی تو سایتهای مختلق طب اسلامی و سمتی سرچ کنید متوجه میشید

🌟 لاغری سریع شکم و پهلو در خانه! 🌟

سلام دوستان عزیز!، به دنبال راهی سریع و جذاب برای لاغری شکم و پهلو بروید. تمرینات متنوع، راهنمای غذایی سالم، و پشتیبانی تخصصی منتظر شماست. از امروز شروع کنید و به بهترین شکل خود برسید! 💪🚀

🌐 وبسایت ماراهنمایی جامع برای لاغری سریع شکم و پهلو؛ تمریناتی که در خانه انجام دهید - روزفیت (roozfit.com)

سلام گلم من هایفو رو با خانم دکتر عباسی انجام دادم خیلیی راضی بودم تازه پیلینگ هالیوودی هم برام انجام داد کامل جای جوش هام رفت خواستی باهاشون مشاوره پوستی بگیری بگو شمارشو بفرستم برات 😇