2777
2789

مردا خودشون بچه هستن چطوری میخوان بچه نگه دارن ؟

توی اینستا چقد شاهد کشته شدن بچه ها توسط نامادری ها بودیم ؟ فقط به فکر زیر شکمشونن فقط میگن یکی باشه ببریمش رو تخت به والله قسم ذره ای فکر نمیکنن که آیا این زنی که میگیرم میتونه بچمو بزرگ کنه؟ از پسش برمیاد؟ یکم به خودش زمان نمیده که آگاهانه انتخاب کنه ، بخدا یدونه فامیل داریم زنش فوت کرد تو مراسم چهلمش با زن جدیدش اومده بود فکرشو بکنید 

الهی بمیرم چقد زنا هستن که بخاطر بچشون یه آشغالو تحمل میکنن کتک میخورن تحقیر میشن هیچکس پشتشون نیست ، خاله ی خودم تعریف میکنه میگه پدر و مادرش پشتش نبودن و هرروز شوهرش اذیتش میکرد میگه یه بار گفتم میخوام برم خونه بابام شوهرم رفت ساکمو آورد یکم لباس توش ریخت گذاشت دم در گفت برو بسلامت دیگه هم برنگرد ، میگه رفتم تو کوچه نشستم تا شب چون اگه میرفتم خونه پدریم هم هیچکس راهم نمیداد میگه شوهرم دلش سوخت درو باز کرد رفتم تو 

الان بچه هاش همشون ازدواج کردن و خوشبخت شدن ولی بدبخت عمر و جَوونیش هدر شد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نمیتونه برا همه صدق کنه یکی نامادریه ولی از شوهر و بچشو مادربزرگ و خونواده شوهرش داره ضربه میبینه 

و همینطور برعکس همه ک مث هم نیستن من نامادری دیدم بچرو از بچه خودش بیشتر دوس داشت الان پیر شده همون بچه همیشه میبرتش دکتر و مراقبشه، نامادری مهربان داریم نامادری بدجنس هم داریم 

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

بچه رو کجا ببره دقیقا با خودش خونه پدرش یا خاست ازدواج کنه خونه ناپدری

ببره خونه پدرش هرجایی که خودش میره حتی شده تو کوچه خیابونا بخوابه ولی بدونه بچش زیر دست کسی نیست 

من خیلی از زنا رو میشناسم بخدا رفتن تو خونه این و اون کار کردن تا بتونن بچشونو بزرگ کنن 

یه جاهایی هم هست مثل پانسیون که رایگان جا میدن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

قربان خدا برم

مردها درسته بچه بازی درمیارن

ولی زنها را خیلی قوی.... 

وعده بهشت هم به مادرها داده

بهشت زیر پای مادران کرده

مادری که بخاطر بچه اش تحمل کرده و خودش هم از طرفی قوی میشه

اینم قبول ندارم که میگن واسه خودت ارزش قائل باش.... 

من بخاطر بچه هام احترام پدرشون همیشه نگه میدارم

بهم لذت هم میده

بچه رو کجا ببره دقیقا با خودش خونه پدرش یا خاست ازدواج کنه خونه ناپدری

یعنی چی این حرف

مادر باید تحت هر شرایطی از بچه‌ش محافظت کنه 

این حرفا چیه پس بیجا کرده بچه دار شده 

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
یعنی چی این حرفمادر باید تحت هر شرایطی از بچه‌ش محافظت کنه این حرفا چیه پس بیجا کرده بچه دار شده

بیجا کنه یا نکنه شاید شرایطش طوریه که نمیتونه بچش رو ببره مجبور میشه

کاش خانما میفهمیدن مستقل شدن و یادگیری مهارت و شغل داشتن به نفع خودشونه

چقدررر خانم که حاضرن تحقیر بشن تو زندگی مشترک ولی مستقل نشن و بخاطر خرج گرفتن از همسر باهاش زندگی کنن

بیجا کنه یا نکنه شاید شرایطش طوریه که نمیتونه بچش رو ببره مجبور میشه

تو کوچه مادربزرگم یه پسر۶ ساله پیش نامادریش زندگی میکنه ظهرا از خونه بدون هیچ کفشی مینداختش بیرون تا وقتی ک پدرش میومد همه زنای کوچه بهش میگفتن درو باز کن بزار حداقل بره یه گوشه بشینه چیکارت داره این طفل معصوم 

این بچه حتی اگه تو کوچه هم با مادرش زندگی میکرد شرایطش خیلی بهتر از این زندگی بود ک الان داره

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...
کاش خانما میفهمیدن مستقل شدن و یادگیری مهارت و شغل داشتن به نفع خودشونهچقدررر خانم که حاضرن تحقیر بش ...

فقط اون نیست عشقم 

فقط خرجی نیست 

وقتی بری اقدام به طلاق کنی تا وقتی که به پروندت رسیدگی بشه یکسال طول میکشه تو اون یکسال بچتو شوهرت حتی واسه عقده گشایی هم که شده میگیره ، بعد از اینکه به پروندت رسیدگی شد دوباره یکسال طول میکشه دودوتا چهارتا کنن ببینن بچه با کی میمونه و کدوم صلاحیت دارن 

بچه دست و پای مادرو میبنده وگرنه همه جا کار هست 

الان شرکت های خدماتی میدونی چقد پول میگیرن ؟

تو کوچه مادربزرگم یه پسر۶ ساله پیش نامادریش زندگی میکنه ظهرا از خونه بدون هیچ کفشی مینداختش بیرون تا ...

من تو اطرافم هیچ نامادری خوبی ندیدم هیچکسو ها 

از هر صدتا شاید یدونه خوب دربیاد که اونم ذاتا خوبه 

همشون بخاطر اینکه طرف خرجشونو بده اولش میگن آره بچتو نگه میداریم بعدش که خرشون ازپل گذشت بچه رو زجر میدن 

منم اتفاقا یه همسایه داشتیم اون دختر بود ، دخترو میفرستاد خونه این و اون کار کنه ظرف بشوره اون موقع ۱۰ یا ۱۱ سالش بود 

دستای دختره اگزما زده بود بخاطر مواد شوینده 

الان دختره ازدواج کرده رفته یه شهر دیگه