اونی ک گفته بود شوهرم خیانت کرد چند بار بعد گفتم باید بری با زنه عقد کنی چیشد هرکی استارترشو یادشه تگ کنه
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این هیچی آخرش شوهرش زنگ زده بود گفته بود بیا بریم خونه تولد بگیریم برای اون خانومه اینم هی نرفته بود بعد شوهرش گفته بود بیا بریم بیرون حرف بزنیم بعد رفتن بیرونو شوهرش بردتش خونشون برای اون زنه تولد گرفتن شوهره ام برای این پالتو ارم گرفته بودن همین
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
ینی شوهرش هم برا اون خانومه هم برا خانوم خودش پالتو گرفته؟
شوهرش فقط برای زن خودش کادو گرفت دوست شوهرشم برای زن خودش