2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خسیس شده

450 بازدید | 22 پست

قبلنا اینطور نبود دست و دلباز بود حساباشو مرتب چک میکنم ینی قایمکی میرم تو گوشیش ولی نمیتونم بگم بهش اینو که چکت کردم ولی مطمئنم داره تا بش میگم چیزی میخام عصبی میشه داد و بیداد میکنه میگه ندارم نمیدونم چکارش کنم

گرونی و چیزا شاید باعثش شده بترسه از خرج کردن ...کمکشون کن و بهش این اعتماد حس رو بده که میتونید دو نفری شرایط رو مدیریت کنید 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرونی و چیزا شاید باعثش شده بترسه از خرج کردن ...کمکشون کن و بهش این اعتماد حس رو بده که میتونید دو ...

چطوری بش بفهمونم؟چون خودشم میگه تو مدیریت نداری

شاید نگه میداره برای خرج های مهم تر. یا میخواد پس انداز کنه. دوره و زمونه سخته.

اره ولی مثلا کفشامو خراب کرد خودش بش میگم کفشمو ک خراب کردی میخام میگه ندارم الان

چطوری بش بفهمونم؟چون خودشم میگه تو مدیریت نداری

آها خب اگه مدیریتت خوبه واقعا که بهش بگو بهت اعتماد کنه و یه هفته امتحانت کنه اینطوری بهت اعتماد میکنه پولارو بده دستت ولی اگه واقعا نمی تونی مدیریت کنی چندتا کتاب بخون و روش های مدیریت رو یاد بگیر و بهش بگو دارم مطالعه میکنم در موردش تا یاد بگیریم تا بتونیم دوتایی زندگیرو بچرخونیم ...از اینکه میبینم تو داری تنهایی استرس رو به دوش میکشی خیلی ناراحت میشم و دوست دارم همراهیت کنم و بخاطرت میجنگم و سعی میکنم یاد بگیرم چجور مدیریت کنم😉😉😉 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟