سلام دوستای عزیزم یه سوالی ذهن منو درگیر کرده خواستم نظرتونو بدونم من با یه اقای یکسالو چند ماهه دوست بودم تا پریروز رابطمون خیلی خوب بود حرفای خوب میزدیم خیلی میگشتیم واسه هم کادو میگرفیتم رستوران میرفتیم خلاصه وقتایی که خوب بودیم همه چی عالی بود قصدمونم ازدواج بود اما این اقا دوتا رفتار بد داشت یکی بد دل بود دومی بد دهن یکی دوروز تو هفته اینجوری بود منم میگذشتم قرار بود درست کنه رفتارشو به مرور زمان اما دوروز پیش انقدر با من بد رفتاری کرد که دیگه نتونستم تحمل کنم گفتم این رابطه تمومه سمت من نیا اصلا گفت تو تاوان پس میدی منو عاشق کردی ول کردی تنها ترم کردی الان دوروزم هست پیام نمیدیم بهم واقعیتش زیاد ناراحت نیستم چون بد رفتاری کرد اما نگرانم بنظرتون من تاوانی باید پس بدم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکم عاقلانه فکر کنی میبینی بهترین کارو کردی. با آدم بد دل نمیشه زندگی کرد وحشتناکه. ذاتش اونطوریه تغییر نمیکنه. قرار نیست بخاطر دوست داشتن و عاشق کردن طرف مقابل ما بخوایم از خودمون بگذریم . بعد از ازدواج به مشکل میخوردی عزیزم. چه تاوانی میخوای پس بدی ایشون باید رفتارش رو اصلاح میکرد که نشدنیه ، کسی که چندسال با این خصلت با این روش بزرگ شده از محالاته بتونه راحت کنارش بذاره . چون این یه نوع بیماری ریشه ای هست که به این راحتی ها قابل اصلاح نیست . باز خودت میدونی که چه میکنی به دل خودت رجوع کن. 🙂😊🙋
تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
من رو دل شکستن و اینا خیلی حساسم الان همه فکرو ذکرم این شده چون هر سری من باهاش قهر بودم این خودشو ا ...
ببین دختر خوب جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعته . کاری که خدای نکرده بعد از چندسال زندگی باید انجام میدادی رو الان انجام دادی . ما سنگدل نیستیم احساس داریم اما نباید بگذریم از خودمون . عواقب زندگی با ادم بد دهن و بد دل جنونِ.... اگر خیلی ناراحتی از یه مشاور راهنمایی. بگیر خودت اروم میشی
تو شجاع تر از چیزی هستی که باور داری، قوی تر از چیزی هستی که به نظر می رسی و باهوش تر از چیزی هستی که فکر می کنی و من دوستت دارم زندگیم❤️❤️❤️
عزیزم حتی اگر شب عروسی هم می فهمیدی طرف بددهن و شکاکه، باید تاکسی می گرفتی و بر می گشتی خونه پدرت، ...
دقیقا خودمم به همین حرف دکتر هلاکویی معتقدم اینم گفته بود درستش میکنم بهتر شده بود ولی یهو مثل بادکنک سر من ترکید منم دیگ کلا رفتم فقط سر دل شکستن حساسم یکم