2777
2789
عنوان

از بی بی چک سر در میارید؟

119 بازدید | 13 پست

دخترا من شش روز مونده بود به پریودم علائم کمی از بارداریو داشتم کنجکاو شدم بی بی چک بزارم گذاشتم و حاله انداخت و مثبت شد بعد سه روز مونده بود به پریودم دوباره  یکی دیگه گذاشتم اولش منفی شد ولی بعد چند ساعت مثبت شد و حاله داشت  حالا خیلیا میگن همون حاله رو داشته ولی وقتی خشک شده بیشتر معلوم شده و مثبت بوده بعضیا میگن چون چند ساعت گذشته و بعد مثبت شده اشتباهه ،حالا نمیدونم به نظرتون باردارم یا نه (اینم بگم میدونم بی بی چک رو باید تاخیر داشته باشی تو پریودت که استفاده کنی ولی چون من دو تا سقط داشتم و بچه هم ندارم خیلی کنجکاو بودم و زود استفاده کردم😘)

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس جان نمیدونم شاید خدا دیده تنهام میخواد همدم کوچولو واسم هدیه بده شکرش ان شالله بحق فاطمه زهرا هر کی دلش میخواد مادرشه خدا به همین زودی زود دامنشو سبز کنه نگاهی به منم بکنه بعد دو تا سقط بچه سالم بزاره بغلم

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش