2777
2789

من اونت گرفته بودم دخترم نمیگرفت

فقط بیبی لند گرفت😂

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

عزیزم کولیک یه نوع نفخ و دلدرده چطوری با پستونک خوب بشه؟ به حق چیزای نشنیده.

کولیک باید دوره اش تموم بشه برای بعصی از بچه ها تا پایان ۲ماهگیه بعضی از بچه ها ۴ماهگی.

ولی بیشتر بچه ها تا پایان ۳ماهگیه مثل پسر خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک داشت عزیزم؟

رفلاکس

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من داروهای مختلفی هم دادم هر چی مربوط به کولیک و نفخ و دلدرد بود ولی تاثیری نداشت فقط باید حواس بچه رو پرت کنی.

گذاشتن تو نَنو... تو پتو بزارش ۲سرش رو بگیرین تاپ بدین بهترین چیزه آرامش میده بهش.

ماشین هم عالیه تو ماشین خوابش میبره ماشین براش لالایی من پسرم کوچیک بود ۴ماه کارمون خیابون گردی بود.

بچه‌ی من دو ماه و نیمشه تازه واسش پستونک گرفتم دیگه نمیگیره. در کل پستونک خوب نیست چون هوا وارد معده‌ی بچه میشه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

کولیک یه مشکل گوارشی در نوزادان هست و مطمئنا با پستونک حل نمیشه. من نمیدونم کی به شما گفته کولیک با پستونک برطرف میشه!!!!
حتما بچه تونو ببرید پیش دکتر متخصص تا درمان درستی انجام بشه.
من پسر خودم این مشکل داشت و پیش دکتر علی فرجی متخصص اطفال رفتم.
مطبش سمت دوراهی قلهک
اینم لینک اینستا دکتر
https://www.instagram.com/doctor_faraji/