2777
2789

نینی پسره وتازه رفتم تو ۵ماه ولی ازالان دارم سیسمونیشو میگیرم یکی یکی..حدودا خرداد یا تیر زایمانمه..نمیدونم از هر لباسی چه سایزی و چند دست بگیرم میشه لطفا کمکم کنین..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سایز صفر یکی دو دست بیشتر نگیر زودددد کوچیک میشه، پوشک سایز کوچیک خیلی بکار میاد، از این لباس سره ...

سایز یک و دو و سه چن دست بگیرم..دو و سه مال چن ماهگیش میشه؟

سایز یک و دو و سه چن دست بگیرم..دو و سه مال چن ماهگیش میشه؟

یکم زود کوچیک میشه بازم بستگی به وزن بچت داره ، زیاد نخر بجاش سایزای بزرگتر برداری به نفعفته، لباسای ساده راحتی بیشتر براش بخر 

مثلا اینجا یه چیز خیلی خفن نوشتم حال کنی😎😁

دیگه تابستونه چنتا بادی حلقه ای بخر سایز یک برای کل تابستون  برای پاییز بادی شلوار یا سرهمی استین دار سایز دو بچه من اخر فروردینه فقط یکدست مانتویی و شلوار خریدم یکدست بیمارستانی هم میگیرم بقیشو فقط بادی بدون استین خریدم 

دیگه تابستونه چنتا بادی حلقه ای بخر سایز یک برای کل تابستون  برای پاییز بادی شلوار یا سرهمی است ...

اخی عزیزم انشالا ب خوشی بغل بگیریش.خیلی ممنون لطف کردی عزیزدلم