2777
2789
عنوان

شب آرزوها

198 بازدید | 18 پست

بیاین یه نماز مجرب بگم مخصوص امشب بخونین منم دعا کنین لطفا

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااا؟

خیلیا تجربه داشتن تو یه کاغد خواسته هاتو مینویسی  پثلا تا عروردین ۳ تومن پول بیاد دستم بعدشم آخرش مینویسی خدارو شکر تا فروردین ۳ تومن دسید دستم میذاری لای قرآن و میسپاریش دست خدا و از ته دلت باید ایمان داشته باشی

🌱🤍

میشه لطف کنید اسم منو هم یادتون باشه واسه اینکه خدا ی نی نی سالم بهم بده دعا کنید ...منم کل نی نی سایت و دعا میکنم 

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
خیلیا تجربه داشتن تو یه کاغد خواسته هاتو مینویسی  پثلا تا عروردین ۳ تومن پول بیاد دستم بعدشم آخ ...

مثلا من واسه وامم بنویسم تا اردیبهشت سال بعد وامم جور بشه

بعد آخرش بنویسم خداروشکر که وامم تا اردیبهشت ۱۴۰۱ جور شد؟

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤

سلام دوستای گلم🌹🌱

ولادت امام محمد باقر علیه السلام وآغاز ماه پربرکت رجب رو بهتون تبریک میگم❤

اول از همه بگم هر کی پست و لایک و شٍير كنه به نیتش فردا شب(لیلة الرغائب)دورکعت نماز حاجت در جمکران میخونم😊

این شب،‌شبی است که ملائکه آن را لیلة الرغائب نام نهاده اند.

نماز بسیار مهم با حاجت روایی بسیاربالادارد👇🏻

در صورت امکان در اولین روز پنج شنبه ماه رجب روزه می‌داری

ما بین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز می‌گزاری.

هر دو رکعت به یک سلام

👈در هر رکعت از آن یک مرتبه«حمد»وسه مرتبه سوره«قدر»ودوازده مرتبه سوره «توحید»رامیخوانی.

چون از نماز فارغ شدی(دوازده رکعت کامل خوانده شد)هفتاد مرتبه مى‌گویى👇🏻

👈اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَى آلِهِ وَ آلِ مُحَمَّدٍ.

سپس به سجده میروى وهفتاد مرتبه میگویى:

سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ

آنگاه سراز سجده برمی‌دارى و هفتادمرتبه مى گویى:👇🏻

رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ

دوباره به سجده مى روىوهفتاد مرتبه مى گویى:

سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ

سپس حاجت خود رامیطلبى که به خواست خدا برآورده خواهدشد.ان شاءالله

بحارالانوار،ج98،ص396

رسول خدا صلّی الله علیه وآله:درباره ثواب این اعمال چنین می فرمایند:

قسم به آنکه جانم به دست اوست!‌ بنده ای یاکنیزی نیست که این نمازرابخواندمگر آنکه خداوند همه گناهان او را می آمرزد، هرچند گناهانش به میزان کف دریاوتعدادریگ ها،و به وزن کوه ها،و تعداد برگ درختان باشد.این فرد در روز قیامت،برای هفتصدنفرازاهل بیتش که مستحقّ آتش می باشند،شفاعت خواهدکرد.

چون اولین شب نزول این فردبه درون قبر می شود،خداوندثواب این نمازرابا نیکوترین صورت،باروی گشاده ودرخشان، وبازبان فصیح به سوی او می فرستدوبه وی می گوید:«ای حبیب من!‌بشارت برتوباد،‌توازهرشدّتی نجات یافتی.»پس آن فردمی گوید:توکیستی؟من چهره ای نیکوتر از تو ندیده ام وبویی بهترازاین بو استشمام نکرده ام.

پس آن نمازمی گوید:«ای حبیب من!‌ من ثواب آن نمازی هستم که آن شب، درآن ماه،ودر آن سال،خواندی.امشب به نزدت آمده ام تا حقّت را اداکنم ودرتنهائیت مونست باشم وازتووحشت رابردارم.

هنگامیکه درصوردمیده می شود،در عرصه قیامت،‌من بر سرتو سایه خواهم افکند،وتوهرگزازخیرمحروم نخواهی شد

عزیزان با لایک و فرستادن این پست به دوستانتون در ثوابش شرکت کنید❤

هر کسی هم حاجت داره کامنت التماس دعا بذاره🙏

#لیلة_الرغائب #ليلة_الرغائب #شب_آرزوها #دعاء #نماز #حاجت #نماز

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤