یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم موهاتو فرق وسط کن اگه بهت میاد یه کوچولو از دو طرف بیاد توی صورت موها هن بلند با فر درست یا صاف یه دونه از این ریسه تاج نمیدونم اونا چین که حالت ظریفی داره بزار توی موهات الان اینستا اکثرا این شکلین میکاپتم از رنگای تیره استفاده نکن ابروهاتم کادر بندی شده نباشن روی گونه هاتم صورتی باشه که دخترونه باشه با یه سایه و رژ ملیح نه سایه اسموکی و خیلی شاین دار یا رژ تیره
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.