2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل موهایی ک انتخاب کردین زیر شال و روسری میخوابه ها

یا اینکه یه روسری نازک سر کنید و اگه داخل ماشین نشستین تکیه ندین ب صندلی 

میکاپ هم ساده و لایت مده 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
این مدل موهایی ک انتخاب کردین زیر شال و روسری میخوابه ها یا اینکه یه روسری نازک سر کنید و اگه داخل ...

اره اره..از اون جهت حواسم هست..

شما مدلی نداری بفرستی؟

هنوز نمیدونم کدوم خوبه🥲🤦‍♀️

اره اره..از اون جهت حواسم هست.. شما مدلی نداری بفرستی؟ هنوز نمیدونم کدوم خوبه🥲🤦‍♀️

ن فدات من مدل ندارم😕

از اینایی ک انتخاب کردینم خوب بودن اگه موهاتون رنگ روشن یا لایت داره ازاین مدل خطی ها قشنگه ک روی مو میندازن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بنظرم موهاتو فرق وسط کن اگه بهت میاد یه کوچولو از دو طرف بیاد توی صورت موها هن بلند با فر درست یا صاف یه دونه از این ریسه تاج نمیدونم اونا چین که حالت ظریفی داره بزار توی موهات الان اینستا اکثرا این شکلین میکاپتم از رنگای تیره استفاده نکن ابروهاتم کادر بندی شده نباشن روی گونه هاتم صورتی باشه که دخترونه باشه با یه سایه و رژ ملیح نه سایه اسموکی و خیلی شاین دار یا رژ تیره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.