2777
2789
شاید تهران شما با تهران ما فرق داره همین الان از پنجره عکس بگیرم لجن تو هوا رو بیین     ...

فرق که نداره منم آلودگی دیدم ترافیک و شلوغی دیدم،،ولی بعضی وقتا ما زندگی به خودمون سخت میکنیم به جای دیدن چیزای خوب همش چیزای بد و منفی میاد توی ذهنمون در حالی که تهران چیزای خوب هم زیاد داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما نزدیک شیراز هم هستیم میتونیم اونجا بریم ولی من تهران رو خیلی دوس دارم😐😂

خب اگه دوست داری برو دیگه،،از بدی و خوبیاشم نپرس چون خر شهر مزایا و معایبی داره حتی شهر کوچیک مهم اینه کجا رو دوست داری

فرق که نداره منم آلودگی دیدم ترافیک و شلوغی دیدم،،ولی بعضی وقتا ما زندگی به خودمون سخت میکنیم به جای ...

باشه ولی یکی داره میاد اینجا باید بدیاشو بدونه و بدونه که میتونه تاب بیاره یا نه

خوبیا که همیشه خوبن

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
خواهرم و عرض کردم عزیزم که میخواست انتخاب رشته کنه

بعد با ضمیر اول شخص کل خواسته های خواهرتو بیان کردی؟

آها :)

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

من خودم هم تهران زندگی میکنم الان هم شهر کلانشهر اهواز زندگی کردم هم شهر خیلی کوچیک 

این امکانات تهران که میگن چیه اگه منظور مراکز خرید و تفریح که اون به عنوان مسافرت میشه اومد .ولی وافعا شلوغی و ترافیک اینجا با آلودگیش مشکل بزرگی .و اگه کسی شهر خودش درامد داشتهب اشه تهران اومدن اشتبه .البته به نظر من

به رویاهایتان اعتماد کنید آن ها شمارا به ابدیت می برند
اهان یه چیزی تو تهران کسی به کسی کار نداره سهرستانی ها عادت دارن رفت و امد بهسون برمیخوره بیای اینجا ...

اگ باهاشون گرم بگیری. بات دوست میشن😂

البته بستگی به آدمش هم داره

باشه ولی یکی داره میاد اینجا باید بدیاشو بدونه و بدونه که میتونه تاب بیاره یا نه خوبیا که همیشه خوب ...

الودگی و شلوغی و ترافیک تهران همه دیگه میدونن چیز جدیدی نیست 

اهان یه چیزی تو تهران کسی به کسی کار نداره سهرستانی ها عادت دارن رفت و امد بهسون برمیخوره بیای اینجا ...

اینش خوبه واقعا و اینی که از خانواده ی شوهر و فامیلای فضول دوری که عالی تر

😕اینم حرفیه

آره دیگه الان همه ی فامیلای من شهرستانن همه حسرت تهران دارن همه میگن لعنت به این شهری که توشبم شهر کوچیک و بدون امکاناتیه پس بدون آدمیزاد همیشه ناراضیه از همه چی فقط باید سعی کنیم هر جا هستیم لذت ببریم و بیشتر خوبیا رو ببینیم