یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه حوصله شلوغی، دود، آلودگی هوا، قیمتای گاها بالاتر از شهرای دیگه رو داری بله برات جای خوبیه
ولی آلودگی هوا رو همینجوری نشنو ها
آلودگی ای که بری بیرون ساختمون روبرویی رو نبینی نتونی یه دونه نفس بکشی
زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب میگردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید.اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانهست که کار خودشو پیش ببرهنگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاددر ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان
تهران شهر پر رنگ و لعابیه امکانات خوب داره شمالش آب و هوای خوب داره سرگرم کنندست درکل و امکان پی ...
دیگه الان شمالم هوا نداره
تو دود غرق شده تهران
زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب میگردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید.اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانهست که کار خودشو پیش ببرهنگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاددر ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان