2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران هزينه ها بالاست و ترافيك و شلوغي هم داره ديگه اما عوضش همه امكانات هم تو تهرانه

ونك هم منطقه خوبيه اما خيلي شلوغه خيلي زياذ ترافيك داره براي زندگي مناسب نيست بيشتر براي شركت و دفتر ميرن اونطرف

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

اگه حوصله شلوغی، دود، آلودگی هوا، قیمتای گاها بالاتر از شهرای دیگه رو داری بله برات جای خوبیه

ولی آلودگی هوا رو همینجوری نشنو ها

آلودگی ای که بری بیرون ساختمون روبرویی رو نبینی نتونی یه دونه نفس بکشی

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

تهران شهر پر رنگ و لعابیه

امکانات خوب داره

شمالش آب و هوای خوب داره

سرگرم کنندست درکل

و امکان پیشرفت و پول درآوردن بسیار 

اما شلوغه پرترافیکه رفت و آمدا طولانیه و زندگی گرونه توش و

عشق حقیق یافتنی نیست ساختنی است💖

کجا هستی چرا دوست داری بیای تهران؟

من خودم تهران زندگی میکنم خیلی دوسش دارم چون شهر بزرگیه و همه امکاناتی داره ولی باید درامد خوبی داشته باشی و گرنه اذیت میشی اینجا 

تهران شهر پر رنگ و لعابیه امکانات خوب داره شمالش آب و هوای خوب داره سرگرم کنندست درکل و امکان پی ...

دیگه الان شمالم هوا نداره

تو دود غرق شده تهران

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 
اگه حوصله شلوغی، دود، آلودگی هوا، قیمتای گاها بالاتر از شهرای دیگه رو داری بله برات جای خوبیه ولی آ ...

بابا دیگه اینجوریم نیست شما چرا انقدر بزرگش میکنید من خودم تهرانم دیگه همیشه هم انقدری که میگین الوده نیست،،من این شلوغی و ترافیکش دوست دارم