2777
2789
عنوان

کرونا کودکان

78 بازدید | 11 پست

خانما کسی بوده بکش کرونا گرفته باشه علایمش چیه 

من بچم اول تبریزش بینی گرفت بعد تب کرد و بدنش کهیر زده 

الانم سرفه گاهی داره و اسهال میره 

دیروز دکتربردم گفت سرماخوردگی سادست

اما عصر بازم جای دیگه میخام ببرم ترخدا تجربه ای دارید بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون همسرم کروناش مثبت شد مارم مبتلا کرد دیگه آز ندادیم دکتر گف شمام مبتلا شدید  علائم پسرم ...

چه داروهایی بهش دادید چندسالشه پسرتون من پسرم دوسالشه آنقدر نبش زیاد بوده بدنش کهیر زده خیلی حالم بده😔

یه زره حال نداره 

بدنش کم آب نشه. او آر اس طعم دار براش بگیر بده. اگه تا ۵روز دیدی بهتر نشد با یه دکتر مشو رت کن ببین چی میگن. ولی هی نبرش مطب. اگه سرماخورده باشه خدای نکرده اونجا تازه کرونا نگیره. من خودم زخم خورده م. یبار بچه م سرماخورد خیلی کم بردمش دکتر. اونجا از یه بچه که انفولانزا داشت ویروس گرفت. یه سرماخوردگی ساده شد یه غول. 

استرس دارم میگم نکنه نبرم بدتر بشه 

عزیزم درکت میکنم. انشاالله خوب میشه امروز. به هیچ عنوان آب میوه بهش نده. بجز موز کال همه میوه ها توی اسهال ممنوعه. اسنپ دکتر و نصب کن. زنگ بزن با متخصص کودکان حرف بزن نسخه میدن. دیگه لازمم نیست حضوری بری