الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از وقتی که یادم میاد یعنی حدود 10سالگی تا الان که 30سالمه این شب رو نماز خوندم آرزو کردم و خیر خواستم برای همه. ولی ببین خودت رو درگیر نذر خاص نکن همین که بری سمتش و چند دقیقه ای رو باهاش خلوت کنی عالیه مطمن باش هر چیزی که بخوای هرچی هم زور بزنی به موقعش بهت میرسه من 11سال از خدا همسرم رو خواستم هر سال زجه زدم ولی خیر و صلاح این بود خرداد امسال برم سر زندگیم
ممنون، نشنیده بودم تا حالا. الان دیدم هی تاپیک میزنن برا این شب🙂 قبولشون باشه🙏🏻
خواهش میکنم . بله یه چیزایی هست که گاهی یهو توی جامعه پر رنگ میشه همه در موردش حرف میزنن . همین لیله الرغائب رو به نظرم تلویزیون دو سالی خیلی پر رنگ درباره اش برنامه رفت که مد شد .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من از وقتی که یادم میاد یعنی حدود 10سالگی تا الان که 30سالمه این شب رو نماز خوندم آرزو کردم و خیر خو ...
تو روخدا برای منم دعا کنید تو این شب الاتن که دارم این پیام میدم با گریه می نویسم حال دلم خوب نیست منم مجردم خسته شدم از تنهایی تو رو خدا برای ازدواج منم دعا کنید یک مشکل کارم همست دل خوشی ندارم دعا کنید مشکل ازدواج و کارم حل شه