2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی نرقصی میگن حسوده

آقامن اصلا رقص یادندارم عروسی برادرشوهرم چکارکنم اگه نرقصم پشتم حرف میزنن

خداجونم کمک کن بتونم بهترین مامان باشم برای این پسرکوچولوی قشنگی که بهم دادی باتمام وجودم عاشقشم عاشقتم😍😍🥰

من ک عروسی خودمم نرقصیدم مث مترسک وایستادم   خوب شد شوهرم رقصش خوب بود دست منم میگرف

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من که اصلا نمیخوام واسه عروسیش برقصم

رید ب حالم اول صبح😐میگم بلد باشم آدمه نگن حسوده اینقد اعصابم داغون شده ک میترسم بزنم زیر گریه😐

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

یعنی نرقصی میگن حسوده آقامن اصلا رقص یادندارم عروسی برادرشوهرم چکارکنم اگه نرقصم پشتم حرف میزنن

مغضل زندگیم شده این رقص هرجا میری همه اصراااار منم ک بلد نیستم.یعنی عروسی برادرشوهرم انقد همه گفتن ک داش گریم میگرف  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یعنی نرقصی میگن حسوده آقامن اصلا رقص یادندارم عروسی برادرشوهرم چکارکنم اگه نرقصم پشتم حرف میزنن

رقصم بد نیس ولی نمیخوام کم بیارم جلوش آره میگن

دخترم:/ s کاربریم حذف شده  hadis

رید ب حالم اول صبح😐میگم بلد باشم آدمه نگن حسوده اینقد اعصابم داغون شده ک میترسم بزنم زیر گریه😐

به من اصرار کرد که باید برقصی چون منم مثل آدم نمیرقصم گفتم نمیرقصم آخه اگه برقصم بعدش تو فیلم میفتم آبرو ریزی یعنی در این حد هنگام رقصیدن جوگیر میشم 

رقصم خوبه نمیخوام کم بیارم جلو بقیع

وا حالا مسابقات المپیک نیس ک کم بیاری!! ی رقص ساده و سنگین برو و بشین...