2821
2789
دقیقا منم هم خجالتی هم رقص صفررررر یعنی در حد صفرا! تو عروسی خودت چکار کردی پ

وای منم خجالتی و رقص بلد نیستم تو عروسی داداشم از استرس 6 کیلو لاغر شدم چون تک خواهر هم هستم باید همش میدان بودم همش کلیپ نگاه میکردم همش تمرین میکردم بعدا یادم افتاد من چرا کلاس نرفتم آخه . خلاصه این همه تمرین کردم  تو عروسی داداش ام خیلی ملایم و آروم میرقصیدم ،ولی چون آرایش و لباس ام قشنگ بود یه کم اعتمادبه نفس ام رفته بود بالا ،همش میرفتم میگفتم آهنگ ملایم بزارند صدای همه دراومده بود که چرا آهنگ شاد و بندری نمیزارید

خدایا شکرت

وای منم خجالتی و رقص بلد نیستم تو عروسی داداشم از استرس 6 کیلو لاغر شدم چون تک خواهر هم هستم باید هم ...

واقعا رقصیدن هم ی هنره...از بچگی کاش یادمون میدادن  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعا رقصیدن هم ی هنره...از بچگی کاش یادمون میدادن    

اخه من مامانم و خاله هام هم مثل خودم هستند . تو بعضی خانواده ها دورهمی که جمع میشند میرقصند بچه ها هم روشون باز میشه . تو خانواده ما دورهمی همش از درس و مشق میگفتند نهایت خاله هام بافتنی یادمون میدادند من دبیرستان که بودم تولد یکی دعوت میشدم بلد که نبودم اون وسط میپریدم بعدا به گوشم رسید که همه مسخره ام میکردند و پشت سرم میگفتند بزار بیاد برقصه یه کم بخندیم . در حد معمولی و ساده بلد باشیم کافیه . من چون بارم خیلی بی اهمیت بود کلاس رقص هم نرفتم ولی کاش وقت بزاریم یه دوره بریم

خدایا شکرت

اخه من مامانم و خاله هام هم مثل خودم هستند . تو بعضی خانواده ها دورهمی که جمع میشند میرقصند بچه ها ه ...

من ک همون وسط پریدنم نرفتم تاحالا! یعنی اولین بار تو عروسیم وسط بود ی افتضاحی ک.....دیگ الان رقض بدردم نمیخوره دیگ کجا میخام برقصم عروسی خودمو خاهربرادرامو برادرشوهرم و...نرقصیدم بقیه جاها مهم نیس دیگه  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
از بچگی باهم بودیم نزدیک 10 ساله رفاقتمون🙂

کات کردن ی رابطه سمی حتی بعد چندین سال رفاقت ب نفع خودته

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴