2777
2789

بنده در خدمتم و تا حد امکان کمکتون میکنم 😊

رود را ته به ابد تشنه مهتاب گذاشت، داغ لب های خودش را به دل آب گذاشت... حسین جان🥲❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز تو یوتیوب فیلم پخت کیک دیدم سفیده و زرده رو از هم جدا نکرد آخرش هم کیکش خیلی پف کرد میخوام اونجوری درست کنم ولی میترسم خراب شه 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

من خیلی دوستدارم هز خودم یه چیز تز بدم مثلا کنجد ته ماکارانی اول راهنمایی انجام دادن ترشی لبو قالب زدن مدل گل و...۹۴انجام دادم زود فکرمو میخونن.کیک کلا نمیدونم چی با چی میشه کیک وبی دوستدارم توش دست ببرم میشه بکی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

میشه دستور پخت یه کیک خوشمزه وانیلی یا کاکائویی رو بذارید؟

و اینکه چرا کیکمون پف نمیکنه؟

و اینکه چرا وسط کیکمون نمی پزه یه حالت خیسی داره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
کلاس رفتی؟ یا براساس تجربه خودت جداب میدی؟ 

تجربه😂

والا انقدر خراب کردم که الان قشنگ بلدم فقط در مورد خاکه کشی هنوز چیز زیادی نمیدونم

رود را ته به ابد تشنه مهتاب گذاشت، داغ لب های خودش را به دل آب گذاشت... حسین جان🥲❤️‍🩹

چرا کیکای من از وسط پف میکنن و گنبدی میشن با اینکه قالبم زمین میزنم چند بار و سطحشم صاف میکنم

قالبتون کوچیکه