2777
2789
عنوان

بیاید اگر سوالی در مورد کیک پزی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 55 پست

[QUOTE=225067848]موادت نسبتاش کموزیاده. یا کیک پزت مشکل داره تو فر درست کن. یا امتحانی کیک پز خواهر مادری امتحانی بپز ...[/QUOTE

صدبار پختم خراب شده احتمال از مواد وگرنه کیک پزم سالمه فقط واسه کیکی ک خودم درست میکنم اذیت میکنه 

نه اتفاقا قالبم بزرگه باید یه کوچیک برا کیک هاو بخرم چون من اکثرا۳تخم مرغی میپزم

روغن روی کیکت نمیمونه؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نع میذارم تو کیک پز... واسه پودر کیک آماده اینجور نمیشه خودم ک درست میکنم وسطش تره تخته میشه

کیک پز خیلی دیر میپزه 

خام و خمیر میشه 

چون دما از در کیک پز میاد و عرق میکنه میریزه رو کیک 

پودراماده بخاطر اون‌مواد نگهدارندشه ک درهر صورت خوب میشه 

😏
چیکارکنم کیکم راحت از قالب جدا بشه

میتوتی ارد پاشی کنی

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

دوستان کسایی ک میخوان برامناسبتادونفره یاهرچی کیک درست کنن ولی خامه کشیشون ضعیفه یا صاف درنمیاد یاهرچی باگر کیک درست کنیدهم خوشکله هم اسون

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
نع بابا تازه خریدم تاریخ انقضا داره😕

شک نکن همینه من امتحان کردم