2777
2789
عنوان

النگو خریدم یعنی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 59 پست

من ازالنگو خوشم نمیاذ...دسبتندخیلیییی دوس میدارم🤩🤩🤩

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چه جالب ، من تازه فک کنم دیروز عضو شدم چرا تاریخ ۳ سال پیش رو زده؟ 

اتفاقا یکی دوماه پیش عضو شدم و چند تا تاپیکم گذاشتم اما امروز دیدم نیست و از اول ساختم ، کسی میدونه جریان چیه؟ راستی ممنون ک تو تاپیکم شرکت میکنین

وای چقدر خوشحال شدم ممنونم دوستان عزیزم ، اول میخواستم دستبند بخرم ترسیدم گم بشه اخه چند سال قبل از ...

عزیزم النگوهات ب دستت میاد 

خیلیم شیکه 

اصلا هم خز نیست 

مبارکت باشه انشالله به شادی دستت کنی