2777
2789
عنوان

بابام خیلی اذیتم میکنه بخدا دارم از زندگی خسته میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 27 پست
نه بخدا من خودم اصلا میگم مادرم نگاه کنه ولی خوشم نمیاد بابام نگاه کنه  اصلا همین چند روز پیش ...

عزیزم محبت کن به پدرت  بزار اعتمادش رو جذب کنی .نگران نباش تو الان تو دوران نوجوانی حسات همه اشتباهه .همه تو دوران بلوغ از پدر و مادر متنفرن همهههههه . بزرگتر بشی میفهمی اشتباه میکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حالشون بدع

نه عزیزم ی مشکل مالی اتفاق افتاده 

من الان توی زمانی ام که واقعاااا به پول احتیاج دارم اما وضعیت میبینم و نمیتونم بهشون چیزی بگم اگه بگم بابام هر جور شده جور میکنه اما اصلا نمیخوام بهشون فشار وارد کنم 

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 
بلوغ هم گذشت باز ازش متنفرم  از هیچکس به اندازه بابام تنفر ندارم

شاید شما پدرتون بد باشه شاید نه هنوز درگیر حسا غلط باشی .ولی به یه نوجون این حرفارو نمیزنن این حرفا باعث دوری بیشترش میشه و دوری باعث اعتیاد روابط پوچ... میشه

شاید شما پدرتون بد باشه شاید نه هنوز درگیر حسا غلط باشی .ولی به یه نوجون این حرفارو نمیزنن این حرفا ...

ولی یه روز جوری تنهاش ن میزارم بفهمن اذیت من یعنی چی من خیلی تو بچگی هم از مادرم هم از پدرم زخم خوردم بزار به 18 برسسم میرم از خونع

شاید شما پدرتون بد باشه شاید نه هنوز درگیر حسا غلط باشی .ولی به یه نوجون این حرفارو نمیزنن این حرفا ...

منم بهش گفتم که بیخیال باش ولش 

من حس خودمو گفتم بهش همچین حرفی نزدم