2777
2789
عنوان

برنامتون برا ولنتاین چیه؟؟💝

1342 بازدید | 102 پست

کسیو دارید که براش هدیه بگیرید یا براتون بگیره ؟؟

من کسیو که دوس دارم تقریبا یک ساله بهم هدیه ای نداده ، در طول این یک سال من دو باری کادو خوب بهش دادم ، 

الان دور ور ولنتاین قرار همو ببینیم، نمی‌دونم هدیه میگیره یا نه ،، و چون اون نمی گیره من میگم خوب من چرا بگیرم منم نمی گیرم ، الان تصمیم بر این دارم نگیرم, به نظرتون تصمیمم درسته؟؟

شما ها چه برنامه ای دارید و می خوایید چی بگیرید ؟

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز ازش گرفتم😁 قراره براش ماگ عکس دار پست کنم آره نگیر

چی هدیه داد ؟ اگه دوس داشتی عکسش بزار 

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

خوشم نمیاد از این بازیا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تخمه میخرم تلفن به دست دوستام دیتشونو تعریف میکنن برام

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

هیچی برنامه مون چیه !!!ولنتاین چیه بابا ،،،مردم پول ندارن تو این گرونی !

اون که روز زن بود هیچکس هدیه نداد به زنش ،،،هزار تا تاپیک دعوا دیدم !!

دیگه ولنتاین که مال دختر پسرهای چهارده پانزده ساله اس

اره یکی هست نه ساله باهاشم و خیلی هم کادو گرفتم و خودمم به انداره خودم دادم ‌‌ ولی ولنتاین پیش ...

قصد ازدواج دارید ؟؟

ما شیش ساله با همیم

یه دستبند سنگی و یه ادکلن اولین بار بود همو میدیدیم الان خونه نیستم فردا عکسش میفرستم

خوشبخت شید 🍃🍃😍😍