2777
2789

دخترم دیشب کمی تب داشت وسرفه میکرد الان کسله،

واشتها هم نداره بی حال وبی حوصله ....به نظرتون سرما خورده یا اومیکرون؟؟؟  

تا دکتر نره معلوم نمیشه.حتی از تست هم ممکنه خودشو قایم کنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

متاسفانه خییلی علایمش مثل هم گاهی حتی باوجود اومیکرون تست هم منفی میشه

حتماببر دکتر داروهای کرونا مصرف کنه انشاالله خیلی زود خوب میشه

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خییلی علایمش مثل هم گاهی حتی باوجود اومیکرون تست هم منفی میشه حتماببر دکتر داروهای کرونا م ...

احتمالا تا حالا کرونا نگرفتی چیزی به عنوان داروی کرونا نداریم

حلالم کنید و خدانگهدار   
احتمالا تا حالا کرونا نگرفتی چیزی به عنوان داروی کرونا نداریم

میدونم عزیزم

داروهای کرونا با سرماخوردگی فرق داره قوی تر منظورم اون بود

نه خودم نگرفتم ولی اطرافیان گرفتن

سلام 

متاسفانه بايد بگم الان ما سرماخوردگى نداريم فعلا مقوله سرماخوردگى به خاطرات پيوسته الان واريانت اوميكرون رو داريم كه بشدت شبيه سرماخوردگى از خفيف تا شديد هست

نگران نباشيد در مورد كودكان خيلى زود دوره ميگذره و خوب ميشه

اگر به خانۀ من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاورو یک دریچه که از آنبه ازدحام کوچۀ خوشبخت بنگرم..
میدونم عزیزم داروهای کرونا با سرماخوردگی فرق داره قوی تر منظورم اون بود نه خودم نگرفتم ولی اطرافیا ...

نه عزیزم همونه مگر اینکه بستری تو بیمارستان بشه کسی

حلالم کنید و خدانگهدار   
نه عزیزم همونه مگر اینکه بستری تو بیمارستان بشه کسی

عزیزم شما وقتی سرمامیخوری چندتا چندبهت امپول و سرم و انواع انتی بیوتیک قوی نمیدن که

ی استامینوفن با کلداستاپ و انتی بیوتیک ۵۰۰ میدن تمام

سلام  متاسفانه بايد بگم الان ما سرماخوردگى نداريم فعلا مقوله سرماخوردگى به خاطرات پيوسته الان ...

ممنون عزیزم با اینکه دیشب کمی تب داشت پدرش تا صبح

بالا سرش بود و اونو بغلش کرده بود وخوابیده بود ...