2777
2789
عنوان

ریزش موی بعد کرونا

92 بازدید | 6 پست

آبجیااا 🥺 من قبل کرونا هم دوسال ریزش مو داشتم (قسمت بالای سرم) ک محلول و قرص استفاده می‌کردم و کنترل شده بود ؛ کلی موی ریز رشد کرده بود ‌ذوق کرده بودم 🥲. تا این‌که کرونا گرفتم و دو ماه بعدش ریزش موی شدیییید گرفتم... جوری ک تا شونه می‌زدم به سرم فوج فوج می‌ریخت 😭 اینبار یکدست می‌ریخت از همه جای سرم 😢 مجبور شدم موهامو کوتاه کنم 😖 به سختی بلند شده بود😞 امروز رفتم دکتر گف برا کروناست . ۲۴ تا آمپول تقویتی داد 😑😣😤😓😩 این‌جا کسی هس بعد کرونا ریزش داشته باشه بعد ازین آمپولا زده باشه ؟ نتیجه گرفتین ؟!

منم بعد کرونا ریزش دارم هیچی مو‌ نمونده مگ برم دکتر 😢

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

منم بعد کرونا ریزش دارم هیچی مو‌ نمونده مگ برم دکتر 😢

من همینجوریشم موهام تعریفی نداش😣 کرونا دیگه ضربه آخرو زد 😭😞 همش تو خواب می‌بینم کچل شدم😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همینجوریشم موهام تعریفی نداش😣 کرونا دیگه ضربه آخرو زد 😭😞 همش تو خواب می‌بینم کچل شدم😭😭😭

انشاالله باامپولا درسشه

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍