2777
2789

چند دقیقه پیش زنگ زدند گفتند از آگاهی تماس میگیرم

گفت شما با این خط با آگاهی برای سرقت منزل تماس گرفتید 

گفتم نه اشتباه گرفتید 

گفت فامیلتون منم فامیلم دو کلمه ای هست 

کلمه دومی فامیلم رو گفتم 

شماره اش هم: 05121820000

سیم کارتتمم دست خودم بوده توی این مدت 

نمیدونم چرا نگران شدم 

یک مرد جوونی بود

سرچ کردم شماره اش رو 

به عناوین مختلف مثل اینکه زنگ زده به مردم؛درضمن واسه سرقت زنگ نمیزنن 

بلاکش کن اگه دوباره مورد مشابهی بهت زنگ زد به فتا گزارش بده

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
سرچ کردم شماره اش رو  به عناوین مختلف مثل اینکه زنگ زده به مردم؛درضمن واسه سرقت زنگ نمیزنن&nbs ...

مرسی 

فقط در حد مزاحمت بوده؟ برای دسترسی به حساب ها... قبلا خونده بودم نگران شدم نکنه برای هک حساب ها بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی  فقط در حد مزاحمت بوده؟ برای دسترسی به حساب ها... قبلا خونده بودم نگران شدم نکنه برای هک ...

گزارش ها رو کامل نخوندم ولی همون یکی دو تا آره در همین حد بوده  اطلاعات خاصی بهش ندادی نگران نباش 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!