2777
2789
عنوان

میشه بیاید بگید کی مقصره؟

626 بازدید | 56 پست

خانما من هرروز ساعت 12 ناهارم اماده س غذاهای خوشمزه ای هم میپزم شوهرم قبل ازاینکه بیاد خونه میره خونه مامانش سر میزنه هرروز؛ بعد مادرشوهرم غذا بهش میده سیرش میکنه شوهرم میاد خونه  بی اشتها و به زور دوتا قاشق میخوره میکشه کنار مادرشوهرم میدونه این کارش باعث دعوامون میشه ولی باز تکرار میکنه جندبارم محترمانه گفتم یه آتیشی بپا کرد بیا و ببین. اونا میکن تو مقصری چیکارش داری بذار خونه مامانش باشه همیشه شام و ناهارشو اونجا بخوره چُرت بعد از ظهرشو اونجا بزنه برا خوابش بیاد خونه خودش حالا کلا خونشون باما دوتا کوچه فاصله داره

بخدا دیگ نمیدونم کی مقصره اصلا نمیدونم چیکار کنم

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

خوب ناهاردرست نکنیدوقتی خونه مادرشون هستند

عوضش شام درست کنید یاناهاردرست کردید دیدید نمیخورند بزارید برای شام بهتره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

شوهرت مقصر والا من شوهرم هفته ای یه بار باهم میریم دوساعت میشینیم میایم میگم زیاده هر هفته با خنده و شوخی بهش تیکه میندازم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا مقصرن و باعث عادت دادن همسرت ب بیرون از خونت میشن 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

باز خوبه شما میدونی خونه مادرش میخوره میخوابه من چی بگم که از صبح تا الان نیومده برا ناهار معلومم نیست کجاست کار هرروزشم هست تاهم حرفی میزنم دعوا راه میندازه چندروز قهر میکنیم

وای چه دغدغه هایی کاش دغدغه های منم این مدلی بود مثلا خونه مامانش غذا خوردن کاش دغدغه من بود.... بیخیال شو بابا برات مهم نباشه خودت غذاتو بکش بخور اضافه اش هم شب بخور تو این گرونی بذار اونجا سیر شه والله از خدا تم باشه 

خوب ناهاردرست نکنیدوقتی خونه مادرشون هستند عوضش شام درست کنید یاناهاردرست کردید دیدید نمیخورند بزار ...

مسئله باید از ریشه حل بشه من میگم اگه میخواستی با مامانت زندگی کنی چرا زن گرفتی 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
وای چه دغدغه هایی کاش دغدغه های منم این مدلی بود مثلا خونه مامانش غذا خوردن کاش دغدغه من بود.... بیخ ...

خرج اونجا هم همسرم میده فرقی نداره درهرصورت خرج از خودشه

مسئله باید از ریشه حل بشه من میگم اگه میخواستی با مامانت زندگی کنی چرا زن گرفتی 

خوب باهاش حرف بزنید بگید مگه ماخونمون ناهار نیست که صبرکنه وبیاد خونه زیادکه طول نمیده 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

گناهه شوهرته که نمیاد خونش غذا بخوره 

محل کارش از خونه دور بوذ من بخاطر اینکه کنارش باشم جا به جا کردم خونمو ک کنار هم غذا بخوریمو زندگی کنیم انگار بدترشد

مقصر هم شوهرته هم مادرشوهرت  خب شوهرت یه بخشی دیگه از روز بره به مادرش سر بزنه ، بعدشم واقعا ن ...

هرروز میره از صبح تا شب منم اینجا غریبم تنهام تو خونه همش