2777
2789

تعداد صلوات هاتون رو کامنت کنید 💗

اجرتون باخدا 🌻 دعای دسته جمعی زودتر برآورده میشه 💗 خدایا همه بیماران رو شفا بده پدر منم شفا بده

تعداد صلوات های برداشته شده تا کنون ۴۷ هزار 

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

من ۵۰۰تا میفرستم به نیت سلامتی بچم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالَ علیه السلام: مَنَ صَلّی، فَجَلَسَ فی مُصَلاّه إلی طُلُوعِ الشّمسِ کانَ لَهُ سَتْرا مِنَ النّارِ.امام حسن ع فرمود: هر که نماز - صبح - را بخواند و در جایگاه خود بنشیند تا خورشید طلوع کند، برایش پوششی از آتش خواهد بود.[وافی ج۴ ص۱۵۵۳

به عشق امام حسن ۱۱۸ صلوات به نیت شفای همه بیماران

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹

سلام به عشق امام حسن ۱۱۸ صلوات به نیت شفای پدر استارتر

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹