2777
2789

من مایع استفاده میکنم. مارکشم دقت نمیکنم رنگش خشم بیاد ور میدارم رژ جامد نمیتونم اصلا 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لدورا گرفتم ولی گرون بود ولی خدای خوب بودا هم سبک بود هم اینکه واقعا احساس نمیکردم چیزی رو لبم باشه رنگشم تا نشوری قشنگ پاک نمیشه موندگاریش بالا بود اما خب گرون بود

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
من مایع استفاده میکنم. مارکشم دقت نمیکنم رنگش خشم بیاد ور میدارم رژ جامد نمیتونم اصلا 

من تا حالا مایع استفاده نکردم اما جامد رو همین طوری بر اساس رنگ بر میداشتم اما هر بار میزنم تا یه مدت لبام پوسته پوسته و خراب میشه

گفتم بدون سرب بزنم نکنه بهتر باشه

من تا حالا مایع استفاده نکردم اما جامد رو همین طوری بر اساس رنگ بر میداشتم اما هر بار میزنم تا یه مد ...

منم مشکل تورو دارم لبام دااااغون پوسته پوسته میشه چن روز پیش شوهرم برام بالم لب گرفت توش ویتامین ام داره دائم میزنم ب لبام الان لبام دیگ پوسته نمیده 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
قیمتش اشکال نداره گررون باشه فقط جنسش خوب باشه و بدون سرب کافیه

البته برای افرادی قیمت مهم نیست کیفیت مهمه

ولی خب اینم باید بگم که من اینترنتی خریدم ولی خداییش راضی بودم💋

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙