2777
2789

امروز میخوام چهله سوره مریم بخونم برا کسانی که باردار نمیشن شما هم برا من دعا خیر کنید 

الهی همه حال دلشون خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداخیرت بده

انشالله حاجت رواشی

من زهرام ممنون میشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

برای بچه منم دعا کن تازه بدنیا اومده ۸۰۰ گرمه خیلی حالش بده ، این وسط براش دعا کن خدا صداتو بشنوه یه ...

اصلا به دلم بد راه نده..خدایی ک نا اینجا برات حفظش کرد صلاح بدونه مابقیشم خودش حواسش هست..من بچه ۶۰۰گرمب هم دیدم ۶ماه دنیا اومد ... خداروشکر بعد چند ماه بزرگ شد تپل

عزیزم شما از سوره مریم حاجت گرفتن الان بچه دارین

من الان بچم دوسالشه..من ماهی که انتظار بچه نداشتم باردار شدم ..البته به لطف خدا و توسل به امام حسین...

عزیزم شما از سوره مریم حاجت گرفتن الان بچه دارین

خدا دامنت سبز کنه..فقط میدونم یک موقعی بچه میاد که حتی ۱ درصد احتمال بارداری نمیدی

من الان بچم دوسالشه..من ماهی که انتظار بچه نداشتم باردار شدم ..البته به لطف خدا و توسل به امام حسین. ...

خداروشکر عزیزم انشاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و همیشه سالم باشه