2777
2789

بنظرتون چیکار کنم نه پیاده روی نه ورزش نه خوردن گرمی و نه رابطه تاثیر نداشته دکترمم معاینم نکرده هنوز دیگه خیلی خستم میخام زودتر بزام چیکار کنم

حق داری ۴۰هفته خیلیه

من ک میگم نهایت تا۳۷ دوام بیارم😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

میشه دستتو بزاری رو شکمت یه صلوات بفرستی بگی فاطمه باردار باشه به نیت مادر بودن من منم باردار باسم

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیری بیمارستان بستری شی؟

من چهل هفته شدم رفتم بیمارستان گفتن فردا بیا اگه درد نداشتی آمپول فشار میزنیم

اومدم خونه شبش کیسه آبم پاره شد😊

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪
بیمارستان اینجا میگه تا 42 صب کن 

یه چیز هم بگم

اگه بچت کامل شده باشه حتما به دنیا میاد

ممکنه تو تاریخ اشتباه شده باشه یا هنوز چند روز مونده باشه تا تکامل نینی

صبر کن عزیزم به وقتش راحت زایمان میکنی انشاالله 

تاپیک مانکن های زیبا🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه۱۰۸🧡وزن فعلی۹۴🧡هدف اول۸۹🧡هدف دوم۸۴🧡هدف سوم۸۲🧡هدف نهایی ۸۰🧡من میتونم و نهایت تلاشمو میکنم که به هدفم برسم 😍💪💪💪💪
یه چیز هم بگم اگه بچت کامل شده باشه حتما به دنیا میاد ممکنه تو تاریخ اشتباه شده باشه یا هنوز چند ر ...

اخه دیگه توان ندارم نه غذا میتونم بپزم نه به خونه برسم نه حوصله راه رفتن دارم همش افتادم یه گوشه

بیمارستان اینجا میگه تا 42 صب کن 

تا۴۲هم خطرناکه دیگه پاشو تا میتونی پله بالا پایین کن تحرک کن 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....